Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Pany, kto u nas ma możliwość sprawdzenia auto po VIN? Konkretnie chodzi o Octavie II po lifcie...

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Opublikowano

Pany szukam jakieś sprawdzone autko do 4tys, diesel lub lpg, potrzebuję tymczasowo bo oddaje swoje Audi do lakiernika i na mały przegląd. Może ktoś coś wie o jakimś autku w okolicy?

Chcesz kupić auto do 4000zł na czas odstawienia audi?

Potem sprzedasz po odebraniu audi? :decayed:

Edytowane przez Robertuss

Opublikowano

Pany szukam jakieś sprawdzone autko do 4tys, diesel lub lpg, potrzebuję tymczasowo bo oddaje swoje Audi do lakiernika i na mały przegląd. Może ktoś coś wie o jakimś autku w okolicy?

Chcesz kupić auto do 4000zł na czas odstawienia audi?

Potem sprzedasz po odebraniu audi? :decayed:

Szykuję się na jakąś 80-tkę, to później brat będzie miał czym jeździć ;) Ostatnio przejechał się b4 1.9TDI i już do golfa nie chce wsiadać :decayed:

Opublikowano

przyznać się kto był niedawno w Sport factory w klubowej koszulce? chciałem zagadać ale nie miałem czasu...

Opublikowano

:siema:

zazwyczaj to ja chodzę do Sport Factory w klubowej koszulce, ale wczoraj mnie akurat nie było ;)

Opublikowano

Szykuję się na jakąś 80-tkę, to później brat będzie miał czym jeździć ;) Ostatnio przejechał się b4 1.9TDI i już do golfa nie chce wsiadać :decayed:

Aaaaaaaaa jak tak no to spoko ;)

Ja przesiadłem się na audi z golfa III 1.9tdi i do dziś czasami tęsknię za nim hehe...:)

Opublikowano

Aaaaaaaaa jak tak no to spoko ;)

Ja przesiadłem się na audi z golfa III 1.9tdi i do dziś czasami tęsknię za nim hehe... :)

Wiesz tęsknić to jedno, ale pewnie byś się nie przesiadł teraz z CCCO w dodatku z V-ką na golfa w dieslu :decayed:

Opublikowano

zazwyczaj to ja chodzę do Sport Factory w klubowej koszulce, ale wczoraj mnie akurat nie było ;)

nie mówię ze to wczoraj było, chyba jakieś dwa tygodnie temu :wink: to mówisz że pakujesz :decayed: teraz rzeźba czy masa idzie? :naughty:

Opublikowano

nie mówię ze to wczoraj było, chyba jakieś dwa tygodnie temu :wink: to mówisz że pakujesz :decayed: teraz rzeźba czy masa idzie? :naughty:

masy to ja mam dostatek :decayed:

Opublikowano

Opublikowano

:hi: Witam, i kolejna usterka, mianowicie przy wyprzedzaniu usłyszałem huk, zjechałem, zatrzymałem się, patrzę leci z chłodnicy z każdej strony... Po dolaniu wody i dojechaniu do domu okazało się że rozwaliło dwie łopatki od wentylatora, chłodnica podziurawiona w kilku miejscach... :facepalm::(

Opublikowano

nigdy więcej nie umówię się na oględziny auta w jego miejscowości.. dziś straciłem tylko czas, nerwy i pieniądze.. :facepalm:

Opublikowano

powitac

powiedzcie mi jaką felge na zimę włożyc

205/55 r16 ?

235/45/r17 ?

czy rozstaw śrób to 5x112?

thx

Opublikowano

masy to ja mam dostatek :decayed:

w jakich godzinach pakujesz? ja z reguły rano ok 8.30 zaczynam pewnie ciężko będzie pogadać, jaki masz kolor tej A5? mój czarny avant B8

Opublikowano

powitac

powiedzcie mi jaką felge na zimę włożyc

205/55 r16 ?

235/45/r17 ?

czy rozstaw śrób to 5x112?

thx

Im węższa na zimę tym lepsza

Patykiem pisane

Opublikowano

bry :hi:

Opublikowano