Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry::kawa:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema, wiecie gdzie w okolicy dorobie kluczyk pilot ? Mam jeden, uciekło mi chyba kodowanie, wczoraj zamknałem normalnie Audice, a dziś już pilot nie działał ... Chciałem spróbować zakodować, ale niestety potrzebne są dwa klucze :(

Edytowane przez A4CCH

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Kodowanie pilota najprościej - przekręć zapłon i wciśnij otwieranie i zamykanie na kluczyku. Powinno działać, u mnie przynajmniej działa

Opublikowano

U mnie też tak robiłem.....

Opublikowano

A to nie trzeba dwóch kluczyków ?

Edytowane przez A4CCH

Opublikowano

Jeden mi nie otwierał, wiec włożyłem go w stacyjkę i zrobiłem jak mówi Jędrek i zakodował się.....

Opublikowano

Olała mnie :) Będę miał dostęp do lapka to zobaczę co jej dolega, może VAG coś powie, a polecacie kogoś kto by dorobił kluczyk ? Bo swoją drogą dwa i tak by się przydały.

Dorabiam kluczyk, walka trwa :) Pastylka zamówiona, grot w gotowości, pilot 50zł (jedynie że na okolicznym szrocie będzie to pewnie taniej) 156zł wyjdzie jak pilot za 50zł kupię, za klucz w CSW wołają 400zł ( za dużo na budżet 20 latka ^^) ... Jedynie że kodowanie mnie przerośnie, lub wyciągnie PINu. No i o ile kolega nie pogonił kabla, bo ja mam ten najprostszy VAG.

Jędrek, a Ty w razie co znasz się na takich "manewrach" ? (wyciągnąć PIN i zakodować klucz do auta, immobilajzer)

Edytowane przez A4CCH

Opublikowano

W Toruniu też są czasem spoty czy tylko łuczniczka?? :)

Opublikowano

Witam ;-) ,nie różnie w Toruniu również mamy spoty

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Olała mnie :) Będę miał dostęp do lapka to zobaczę co jej dolega, może VAG coś powie, a polecacie kogoś kto by dorobił kluczyk ? Bo swoją drogą dwa i tak by się przydały.

Dorabiam kluczyk, walka trwa :) Pastylka zamówiona, grot w gotowości, pilot 50zł (jedynie że na okolicznym szrocie będzie to pewnie taniej) 156zł wyjdzie jak pilot za 50zł kupię, za klucz w CSW wołają 400zł ( za dużo na budżet 20 latka ^^) ... Jedynie że kodowanie mnie przerośnie, lub wyciągnie PINu. No i o ile kolega nie pogonił kabla, bo ja mam ten najprostszy VAG.

Jędrek, a Ty w razie co znasz się na takich "manewrach" ? (wyciągnąć PIN i zakodować klucz do auta, immobilajzer)

Nigdy czegoś takiego nie robiłem, ale pewnie się da ;)

Opublikowano

Instrukcja jest na forum, bo nie wiem czy znajomy kabla nie sprzedał :/

Opublikowano

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

Opublikowano

Dziś miał byc dzień jak każdy inny, ale jednak nie :decayed: , po południu dane mi było spotkać piękne czarne, warczące Audi RS4 B8, obniżone i na pięknych 20 calowych kołach w czarnym połysku na czeskich blachach i modyfikowanym wydechem, nie miałem jeszcze okazji zobaczyć tego auta na żywo i w warunkach miejskich, poprostu rozjebało mi mózg :shock3::slina: , i ten klank V8, coś pięknego, fotki nie dało się zrobić, bo niestety aparat w srajfonie tak szybko nie ostrzył jak auto znikało, wiec sami rozumiecie :grin: chyba ten film odda co poczułem :decayed:

Auto widziane w CH Rondo przy Rondzie Grunwaldzkim, w sumie widziane przez chwile to dobre określenie :grin: