Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 30.04.2017 o 19:21, m-nokian napisał:

Chyba po skrzynce wódki :) hydrant przestawili w nocy?

Przebudowywali parking pod blokiem i nie starczyło mi miejsca ?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja sobie siedze w aucie i patrze a tu podjeżdza jakis grubas starym sztruclem i gramoli się, ledwo wyłazi z auta, patrze na niego, on na mnie, myślę sobie odjade bo mi za***ie otwierając drzwi, a może jednak nie, albo jednak odjade myślę.....przekrecam kluczyk a ten jak zajebał drzwiami to aż mnie serce zabolało...... 

Opublikowano
:hi:
Panowie gdzie w B5 znajdę filtr paliwa, gdzieś z tyłu w nadkolu ? Jak się do tego dobrać ?

Przed prawym tylnym kołem masz filtr
Opublikowano

Przed prawym tylnym kołem masz filtr

W benzynie oczywiście
Opublikowano

Hejka Klubowicze ;)

Opublikowano
12 godzin temu, WIŚNIA napisał:

W benzynie oczywiście

Dzięki, tak myślałem. Wiesz czy tam są opaski ślimakowe, czy coś ? Pewnie rozgrzebie to w weekend i wole nie mieć niespodzianek :D Pakiecik na wiosnę już czeka ^^

Opublikowano
Dzięki, tak myślałem. Wiesz czy tam są opaski ślimakowe, czy coś ? Pewnie rozgrzebie to w weekend i wole nie mieć niespodzianek [emoji3] Pakiecik na wiosnę już czeka ^^

U mnie były takie spinki, raczej fabryczne ale zmieniałem I kumpla I były właśnie obejmy dwie na śrubokręt wyrzeźbione
Opublikowano
10 godzin temu, WIŚNIA napisał:

U mnie były takie spinki, raczej fabryczne ale zmieniałem I kumpla I były właśnie obejmy dwie na śrubokręt wyrzeźbione

Pewnie te 1 razówki :) W jednym miejscu nieraz idzie jakimiś cęgami dognieść i trzymają, chociaż doświadczenie mnie nauczyło żeby zmienić :D A jak już idą te tematy wie ktoś jak wyciągnąć boczek słupek z tyłu ten co jest w koło małej szyby ? Tylko zatrzaski ? Dobierał się ktoś ?

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Opublikowano
23 godziny temu, A4CCH napisał:

Pewnie te 1 razówki :) W jednym miejscu nieraz idzie jakimiś cęgami dognieść i trzymają, chociaż doświadczenie mnie nauczyło żeby zmienić :D A jak już idą te tematy wie ktoś jak wyciągnąć boczek słupek z tyłu ten co jest w koło małej szyby ? Tylko zatrzaski ? Dobierał się ktoś ?

zatrzaski + maly haczykprzy polce, zaczynasz od puszczenia zatrzaskow przy podsufitce i dzwiach potem lekko odchylasz jak puszcza wszystkie ciagniesz w strone podsufitki, ogolnie bardzo latwo to polamac plastik strasznie kruchy

Opublikowano
5 godzin temu, przemciotorun napisał:

zatrzaski + maly haczykprzy polce, zaczynasz od puszczenia zatrzaskow przy podsufitce i dzwiach potem lekko odchylasz jak puszcza wszystkie ciagniesz w strone podsufitki, ogolnie bardzo latwo to polamac plastik strasznie kruchy

Dziękuje, to mnie z końcówka pocieszyłeś u góry pękł mi materiał próbowałem skleić, no i w sumie się udało, ale powstała plama (próbowałem usunąć) i jakoś mnie tak w oczy koli, myślę nad zmiana na czysty :) W sumie jak mój połamie to pal licho, byle używka była cała ^^ A może ktoś ma biały na zbyciu strona kierowcy, tył (sedan).

Opublikowano

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Panowie szukam noclegu w BDG za tydzien z wtorku na środę. Wyjazd firmowy dla 2 osob, więc FV musi być.

Z okazji targów nie ma żadnych hoteli, a i z apartamentami ejst problem.Może Wy coś znacie??

Opublikowano
6 minut temu, Bieniek napisał:

Panowie szukam noclegu w BDG za tydzien z wtorku na środę. Wyjazd firmowy dla 2 osob, więc FV musi być.

Z okazji targów nie ma żadnych hoteli, a i z apartamentami ejst problem.Może Wy coś znacie??

https://www.campanile.com/pl

Opublikowano

No brak dostępności :/

Opublikowano
Teraz, Bieniek napisał:

No brak dostępności :/

A hotel "Brda", albo "Park Hotel"

Opublikowano

Wszystkie strony typu booking itp. nie pokazują nic wolnego w tym terminie.