Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, jedrekx napisał:

z racji, że spoty kujawsko-pomorskie podupadły.. zachęcam wszystkim do wyjazdu na zlot w Bukowinie! kto nie był, nie pożałuje. kto był, ten wie, że jest to genialna impreza! z tego co wiem, kujawsko-pomorskie będziemy reprezentować z Leszkiem (FroS-t) i Bartkiem (Bula87) - fajnie jakby było nas więcej :)

Kusisz oraz zlot kusi :P Szkoda że taki kawał drogi ... Ale chodzi mi też po głowie.

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

warto ;) a teraz tej odległości aż tak źle się nie pokonuje... moja droga na pierwszą Bukowinę trwała ponad 10 godzin.. teraz około połowy tego :decayed:

Opublikowano

Zobacze jak finansowo bede stal, bo ostatnio duzo wydatkow mam :)

Opublikowano

Siema

Nie wala się komuś klapa gasząca egr do b5 ?

Opublikowano

:hi:

Ma ktoś namiary na kogoś kto fachowo założy PDC ? 

Opublikowano

Siema [emoji41]

Opublikowano

Opublikowano
23 godziny temu, A4CCH napisał:

Chyba już mam Auto Spa Guzik z Torunia. Pisali że chyba się podejmą, musze tylko foto wysłać. Czujniki Valeo będą dobre ?

Opublikowano
W dniu 13.01.2018 o 19:48, A4CCH napisał:

Nie lepiej samemu założyć? Montowałem ojcu valeo do A3 sportback dwa piwa i na aucie żadna filozofia.

Opublikowano
11 godzin temu, m-nokian napisał:

Nie lepiej samemu założyć? Montowałem ojcu valeo do A3 sportback dwa piwa i na aucie żadna filozofia.

Najgorzej otwory wiercić, nie chce tego spi**dolić ... Bo kupować drugi zderzak ... Ale też trochę wołają 450-500zł montaż, do tego lakiernik osobno + zakup czujników z 250zł.  Spiąć czujniki w centralę i podłączyć się pod światło cofania to nie filozofia.

Opublikowano

A to nie masz dokładki pod PDC?

Opublikowano

Czesc. Jak wiecie zbliza sie termin zlotu Audi Klub Polska, wybiera sie ktos z was w tym roku? Mozna przy okazji zrobic spota. Ktos cos?

Opublikowano

Ja niestety nie wyrobię się, ale na spota podbić mogę :wink:

Opublikowano
5 godzin temu, Brzeziak napisał:

A to nie masz dokładki pod PDC?

Nie, nie mam. Niektórzy tam montują, ale nie ma odpowiedniego kąta i średnio to działa. Oryginalna dokładka jest inaczej wyprofilowana :)

Opublikowano

Śnieg w styczniu? Co tu się wyrabia? O_o

Przydałoby się quattro [emoji48]

Opublikowano
8 godzin temu, A4CCH napisał:

Najgorzej otwory wiercić, nie chce tego spi**dolić ... Bo kupować drugi zderzak ... Ale też trochę wołają 450-500zł montaż, do tego lakiernik osobno + zakup czujników z 250zł.  Spiąć czujniki w centralę i podłączyć się pod światło cofania to nie filozofia.

Otwory to najmniejszy problem. Znaczysz flamastrem najlepiej porównać z innym autem i dopiero jak jesteś pewny wiercisz. Tu nie ma co spitolić. Czas montażu to max 2 godz więc szkoda kasy wydawać. Chcesz to możesz podjechać do mnie i zobaczyć montowałem u teściowej oraz w swoim busie. Co do zestawu to mam sprawdzony z jednego warsztatu z Torunia za 70zł jest gwarancja i jak by co można oddać na miejscu. Jeden kumpel ma go w pasku B6, a drugi w a4 b6.

Opublikowano
22 godziny temu, A4CCH napisał:

Nie, nie mam. Niektórzy tam montują, ale nie ma odpowiedniego kąta i średnio to działa. Oryginalna dokładka jest inaczej wyprofilowana :)

Będę miał w dobrej kasie dokładkę PDC jakbyś był zainteresowany ;)

Opublikowano

Oryginał czy wierconą ? I czy to do 2 lifta, bo nie wiem czy od przed pasują. Czujniki raczej te Valeo wrzucę dość pewna firma.

Edytowane przez A4CCH

Opublikowano

Opublikowano

:bry: