Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]

Ustalone. Dzisiaj godz. 2000 Łuczniczka

[edit]

W tym samym czasie napisaliśmy :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś TRN po 22 zapraszamy dio torunia :good:

TYDZIEŃ TEMU TRN

f4d67bb309f06370med.jpg

4ca6589674858ec3med.jpg

8b79133d4af30fa6med.jpg

1e2323adb79aedacmed.jpg

Opublikowano

ja dziś nie dam rady - troszkę wypiłem a szkoda prawka :)

Opublikowano

ja dziś nie dam rady - troszkę wypiłem a szkoda prawka :)

NO SZKODA SZKODA, A DZIŚ TROSZKĘ SIE DZIAŁO AŻ SIĘ SKUSIŁEM I 3 WYŚCIGI POJECHAŁEM, NAJPIERW WYGRAŁEM Z ECLIPSEM, POTEM PRZEGRAŁEM Z GOLFEM VR6 2.8 ALE MIAL CIĘŻKO ZEMNĄ! I NA KONIEC WYGRAŁEM Z CRAYSLEREM :> ,RAFIEGO BRAT KACPER TEŻ SIE SCIGNĄŁ 2 RAZY SWOJĄ BMK-Ą, POZDRAWIAM :good:

Opublikowano

ehh musiał być bajera aż żal. Ja już się starzeje bez piwka wieczorem nie daje rady a potem jest problem z jazdą :)

Opublikowano

niestety bylem dzisiaj na pasie w koronowie i jest cala dlugosc pasa zwezona o pobocza :( parkingi gdzie robilismy grilla istnieja tylko nie wiadomo czy beda z nimi cos robic. utrudnili samochodom a motocykle i tak sobie beda pomykac.

c68beffae1d53abdmed.jpg

15593ac751687c1bmed.jpg

Opublikowano

Zapomniałem wkleić info... :wallbash: Z wczorajszego Expressu Bydgoskiego:[br]

exp04b.th.jpg

Opublikowano

teraz to na pasie bedzie wiecej wypadkow bo i tak beda sie scigac a po zwezeniu drogi bedzie to bardziej niebezpieczne :kwasny:

Opublikowano

KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009

1. felipe

2. Newman ?

3. Reniu

4. dropsone

5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze)

6. Tomek4don

7. Strobo

8. djbinek

9. karwat ( na 90 % ale sie postaram )

10. Grzegorz76

11. ...

Opublikowano

wyjazd nad morze :wink4: z majkim :a4fan:

mała relacja - autostrada a1

filmik

3ba1ff5bac78cc38m.jpg

Opublikowano

NO WYCIECZKA SIĘ UDAŁA, W 4 OSOBY, Z PEŁNYM BAGAŻNIKIEM I NA GAZIE :tongue4: PO DRODZE Z MOCNIEJSZYCH AUT ZOSTAŁY WYJAŚNIONE: SUBARU IMPREZA, AUDI A6 MTM. OPEL SIGNUM I WIELE INNYCH ZAPAMIĘTAŁO TYŁ MOJEJ BESTII :gwizdanie: NASTĘPNA MISJA: ZAMKNĄĆ ZEGAR :evil::mysli: I TE DIESLE, JAK ONE KOPCĄ, TAK BY CHCIAŁY JECHAC SZYBKO I NIEKTÓRE POJADĄ ALE PETUCHA TAKA IDZIE Z RURY ŻE PODUSIĆ SIĘ MOŻNA ZA NIMI, OCZYWISCIE BEZ OBRAZY WIDZIALEM NA WLASNE OCZY :tongue4: TAK JUŻ JEST I NIKT NA TO NIC NIE PORADZI NARAZIE :thumbdown: POZDRO DLA AKTYWNYCH KLUBOWICZÓW :>

Opublikowano

no majki jeszcze jak bys ta deske z pod gazu usunal to by wiecej szla :evil:

Opublikowano

no ładnie majki się rozpędza ta twoja bryczka :) Ja jutro wyjeżdżam zobaczymy ile poleci :)

Opublikowano

No jak panowie z niedzielą? Coś lista cieniutka? Termin nie pasuje?

Dzwonił do mnie Filip i pokrzyżowały mu się plany. Niestety nie dojedzie na dziedzielę. W związku z tym mam pytanie... przekładamy termin, jedziemy sami czy spotykamy się na miejscu w Bydgoszczy np. w Myślęcinku?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 12:32_________________________________________________[br]

Haloooo.... tu jak zwykle odzew ogromny :wallbash: Nie piszcie tyle bo nie nadążam przeglądać :polew:

Opublikowano

NIECH POMYŚLĘ :mysli: KTO TEN SPOT WYMYŚLIŁ, BO NIE MOGĘ SOBIE PRZYPOMNIEC :polew: JESLI TEN SPOT CIENKO SIĘ ZAPOWIADA TO PROPONUJE SPOCIK W TORUNIU NA BAJERKE, TO I DLA WLOCLAWKA BEDZIE POSRODKU I DLA GRUDZIADZA OPTYMALNIE :gwizdanie: MYSLE ŻE BYLBY RAFI, DROPSON, BINEK, RENIU MOŻE KROGHOT TAM GDZIE SIE ŚCIGALISMY OSTATNIO MIEJSCÓWECZKA PRZYJEMNA PRZY LSKU I NA UBOCZU :> A RĘSZTĘ CO DO TEGO WIELKIEGO SPOTU WAKACYJNEGO POZOSTAWIĘ BEZ KOMENTARZA BO NIEKTÓRZY WIEDZA ŻE PISZĘ CO MYŚLĘ :cool1: WIĘC PROPONUJE NIEDZIELE W TORUNIU :)[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 22:55_________________________________________________Z RESZTA BEZ RÓŻNICY MI JEST, MOGE PODJECHAC GDZIEKOLWIEK, MYSLAŁEM NAWET ŻEBY NA SPOCIK DO POZNANIA JECHAC DO KOLEGÓW NA BAJERKE MYSLE ŻE KLIMAT MAJA DOBRY I FRKWENCJE, MOŻE KTOS BY SIE PZREJECHAŁ? :mysli:

Opublikowano

Mi Toruń też pasuje. :)

Opublikowano

No oby się nie okazało tak jak ze wcześniejszym Big Spotem :disgust:

Czy w Samociążku, czy w Toruniu, czy w Bydgoszczy ja mam zarezerwowany czas w niedzielę by się spotkać. Uzgodnijmy miejsce i czas i można robić nową liste.

Opublikowano

No oby się nie okazało tak jak ze wcześniejszym Big Spotem :disgust:

Czy w Samociążku, czy w Toruniu, czy w Bydgoszczy ja mam zarezerwowany czas w niedzielę by się spotkać. Uzgodnijmy miejsce i czas i można robić nową liste.

widze ze kolega z brodnicy nawet pisalby sie na spocik w toruniu,jestem pewien ze rafi tez podjedzie, reniu, mi pasuje cała niedziela takze dostosuje sie, czekamy wiec na propozycje godz a z miejscem nie bedzie problemu na spota

Opublikowano

witam was.jestescie naj mniej zorganizowana grupa w calej Polsce bylem na urlopie ponad 2 tygodnie chcialem sie z wami spotkac i nigy nic nie bylo pisane co gdzie jakies spotkanie tylo powiem tak 1 lub 2 godziny przed szybkim spotkaniem ktos zucil pare slow cytuje(moze jakis spontan spot pod Tesco lub Luczniczka) bo jak przypuszczal jechal akurat na zakupy i tyle.Tak samo z waszym wielkim big spotem w Samociazku i co wyszlo z tego wielkie g..u.n.o.Szkoda slow.Co do waszej organizacjii.

Opublikowano

KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009

1. felipe

2. Newman ?

3. Reniu

4. dropsone

5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze)

6. Tomek4don

7. Strobo

8. djbinek

9. karwat ( na 90 % ale sie postaram )

10. Grzegorz76

11. ...

tu jest ostatnia lista i jakos kolego olorob2 ciebie nie ma -wiec czemu sie nie wpisales. spot nie jest odwolany tylko bedzie zmienione miejsce.. sledz forum