Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi wychodzi minimum 6,3 l na setkę... Ale też nigdy nie miałem więcej niż 7,2 l. Gratuluje tym, którym spala poniżej 5 l bo jak dla mnie to wyczyn nierealny ;] A jeżdżę na Shell V-Power
To samo paliwo, tylko cięzkie 17" 225 szerokie i około 7 żłepce, na 15" było 6 z haczykiem.

Muszę zobaczyc po naprawie i regulacji pompy czy sytuacja się nie zmieniła :mysli:

W środę robimy big spota? :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mi wychodzi minimum 6,3 l na setkę... Ale też nigdy nie miałem więcej niż 7,2 l. Gratuluje tym, którym spala poniżej 5 l bo jak dla mnie to wyczyn nierealny ;] A jeżdżę na Shell V-Power
To samo paliwo, tylko cięzkie 17" 225 szerokie i około 7 żłepce, na 15" było 6 z haczykiem.

Muszę zobaczyc po naprawie i regulacji pompy czy sytuacja się nie zmieniła :mysli:

W środę robimy big spota? :naughty:

w środe big spot? ciekawe gdzie :mysli: moja bestia zaniemogła letko, jest święto a poza tym mam imieniny i odpoczywam tym razem, takze raczej sie nie pisze :gwizdanie:

Opublikowano

Ja również za ;)

Opublikowano

i jeszcze prośba :gwizdanie: czy koledzy z TDI mogliby już przestać 3 dzień pisać o tym spalaniu :tongue4: nie ma juz w audi A4 B5 bardziej oszczędnego silnika niż 1.9 TDI, mi pali 14 l benzyny i 12l gazu, a teraz przez kilka dni nie jeżdzę bo cos przestał palić na wszystkie gary i jakos nie ubolewam, życie, mechanior ogarnie sprawe i dalej śmiganko bestią :cool1: pozdrowionka

Opublikowano

i jeszcze prośba :gwizdanie: czy koledzy z TDI mogliby już przestać 3 dzień pisać o tym spalaniu :tongue4: nie ma juz w audi A4 B5 bardziej oszczędnego silnika niż 1.9 TDI, mi pali 14 l benzyny i 12l gazu, a teraz przez kilka dni nie jeżdzę bo cos przestał palić na wszystkie gary i jakos nie ubolewam, życie, mechanior ogarnie sprawe i dalej śmiganko bestią :cool1: pozdrowionka

|Spoko ;) Temat spalania zakończony.
Opublikowano

ja też jestem za BIG spotem... jeśli wytrzeźwieję do tego czasu :polew:

Opublikowano

majki nie ma sprawy. Teraz przejdziemy do tematu zużywania się niedopompowanych opon ;]]]

Opublikowano

hehe benzyniak sie zdenerwował :tongue4: Big spot?Chodzi o a4+b4??

Opublikowano

Witam.moze ktos wie gdzie w rejonie bydgoszczy naprawiaja ECU od ABS-u,prosze o odp.

Opublikowano

Maciek (BlackA4) szukał bodajże. Ale dawno go na forum chyba nie było ;)

Opublikowano

coz znowu widac ze ktos sobie za duzo wypil :polew:

Opublikowano
kofnkur 2heeeeeeee

bex pyrzypalu :polew:

No to ogłaszam drugą edycję konkursu: Co autor miał na myśli:buhaha:

Do wygrania jak zwykle atrakcyjne nagrody :drinks:

Opublikowano

Znowu nowek :tongue4: Proponuję założyć nowy temat na forum "Wątek filipiński" :good:

Opublikowano

nie nie spokojnie bez konkursu braszka wrocil z irlandi;p :gwizdanie:

Opublikowano

wazne ze jest wesolo :decayed:

Opublikowano

Widac ze istniejecie tylko dla siebie samych jak egoisci i gdy ktos potrzeboje pomocy np. zada pytanie na forum Kuj-Pom. to pozostaje to bez odp i dalej ciagniecie swoj mleczny tem spalania.Gdy ja pochodze z Bydgoszczy to mam pisac na forum ogolnym czy na grupie z forum z swego regionu.

Ale gdy jakis czasz temu napisalem i pokazalem swoj nowy nabyteek S4 b6 to odrazu byly odp. bym tylko jak bede w Polsce zebym tylko wpadl na waszego spota.ale widze po co jak was nic innego nie interesoje jak tylko auto,a nie osoba ktora aktualnie potrzeboje pomocy w pewnej sprawie.

Z Gory Wam Bardzo Dziekuje.

Opublikowano

Spokojnie, najwidoczniej na chwilę obecną nikt nie może polecić fachowców w tej kwestii :confused4:

Niestety w kuj-pom aktywnych userów nie jest wielu, do tego kilka osób przyjeżdża jedynie na spoty a nie mając netu nie udzielają się na forum. Tak jest ze Strobo, który jest mechanikiem i na pewno by się orientował kto mógłby ogarnąć sprawę ECU od ABS.

[edytka]

Rozmawiałem z nim przez tel i niestety nie zna nikogo kto by w Bydgoszczy robił takie rzeczy. Ponoć w Krakowie jest ktoś ale nie zna konkretów :mysli:

PS. czasem trzeba nas kopnąć w dupe bo nikomu nic się nie chce ;)