przemciotorun Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 filip moze bys sie przypucowal co kupiles...
karolusss Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam pytanie, jest trochę osób u nas z tej Lapońskiej wioski zwanej potocznie Fordonem wie ktoś może gdzie jest jakaś stacja kontroli pojazdów żeby przegląd podbić? zaraz Ci podbije co inne cwaniaczku zobaczysz jak witamy takich w Fordonie Jak witamy takich w Fordonie? Bo ja od paru dni jestem mieszkańcem tej wioski Jedrek a jakies ulice byś podał? Bo ja na razie jestem zima co gdzie jest
Kierownik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam pytanie, jest trochę osób u nas z tej Lapońskiej wioski zwanej potocznie Fordonem wie ktoś może gdzie jest jakaś stacja kontroli pojazdów żeby przegląd podbić? zaraz Ci podbije co inne cwaniaczku zobaczysz jak witamy takich w Fordonie Jak witamy takich w Fordonie? Bo ja od paru dni jestem mieszkańcem tej wioski Jedrek a jakies ulice byś podał? Bo ja na razie jestem zima co gdzie jest Berlinga , zaraz przy ZUS-ie przu ul. Andersa. A na jakiej ul aktualnie mieszkasz Karolu ?
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bo ja od paru dni jestem mieszkańcem tej wioski :wallbash to kiedy zapraszasz na parapetówkę?
karolusss Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bo ja od paru dni jestem mieszkańcem tej wioski :wallbash to kiedy zapraszasz na parapetówkę? A przyniesiecie duzo whisky?
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kieras Wielkie Dzięki zobaczymy wieczorem efekt
przemciotorun Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 siemka, bylby ktos chetny na moje swiatla do jazdy zdiennej?
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 siemka, bylby ktos chetny na moje swiatla do jazdy zdiennej? ile za nie + montaż gratis
przemciotorun Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 150zl za same lampki 250 za same lampki z montazem
manny90 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie mów, że dorwałeś przedliftowe halo z USA
przemciotorun Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie mów, że dorwałeś przedliftowe halo z USA nie, ale juz mi sie znudzily te lampki do jazdy dziennej [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 17:39_________________________________________________bylby ktos chetny? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202480.0
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja byłbym chętny.. ale raczej tylko na 1 dzień bo nie wiem jeszcze czy wtedy nie będę w DE
przemciotorun Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja byłbym chętny.. ale raczej tylko na 1 dzień bo nie wiem jeszcze czy wtedy nie będę w DE ja tez tylko na jeden dzien, najlepiej w piatek albo sobote.
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 zgadamy się jeszcze bliżej tego terminu, ok? bo nie wiem też jak będzie u mnie z samochodem..
Rekomendowane odpowiedzi