Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co ty masz do gazu ? :mysli:

kieras nie moge sie przekonac rozumiem miec gaz w 1.6 2.0 ale nie w 2.8 badz 3.0 a bron boze w 4.2 bo jezeli ktos kupuje taki samochod z takim silnikiem to po to zeby byla moc prawdziwa a nie gazowa i go stac na to a nie oszczednosc i tankowanie za 2.30 i zacieszanie ze mam 200 koni a jezdze na gaz...

chyba troche przesadzasz.. predzej do 1.6 bym gazu nie wkładał.. tak jak Reniu napisał wstydem jest montowania gazu do typowo sportowego auta.... a przypominam Ci że 2.8 nie jest silnikiem do ścigania tylko motorem do elastyczniejszej jazdy i płynniejszego wyprzedzania

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk::drunk:MAJKEL NAJLEPSZEGO :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Panowiem wiem ze jestem nowy ale mam propozycje moze niedzielny spocik przełożymy na jutro???? piątek godz 20.00 a potem na wyscigi do Łysomic? A co do awantury o gaz to lepiej placic 25 zł niz sie łudzic ze diesel pali 5-6 w miescie .

Gość -makaveli-
Opublikowano

niz sie łudzic ze diesel pali 5-6 w miescie .

a nie pali :naughty:
Gość -makaveli-
Opublikowano

chyba ze go pchasz

mój rekord to 5,5 w mieście na alu 17" przy spokojnej jeździe (średnio 50-80km/h) :wink4:
Gość -makaveli-
Opublikowano

to chyba jezdzisz jak emeryt i nie masz klimy,

to był rekord....normalnie tak te 6,5 łyka :gwizdanie:
Opublikowano

u mnie z jutrem może być ciężko :confused4:

Opublikowano

spokojnie kolego , do jutra daj sie zdeklarować innym (co nagle to po diable) :hi:

Opublikowano

ewentualnie ale przy krotkich odcinkach i niezbyt lekkiej nodze nie wierze ze zejdzie ponizej 8

co do spalania jak nie wierzysz to lepiej uwierz...bo chyba dobrym dislem nie jezdziles :tongue4:

moj przy 175km i prawie 380nm schodzi ponizej 8l/100km nawet z klima, dodam ze nogi lekkiej nie mam :gwizdanie:

Opublikowano

moje A3 paliło max 7,3 w mieście... 140 koni, laczki 18 calowe (guma 225/40/18). A5 póki co nie pali mi więcej niż 7 litrów, a tu mam 170 koni i lacze 18 cali (guma 245/40/18). więc Kacprze, tak jak pisał Artur, chyba nie jeździłeś dobrym dieslem. co do spota jutro w Toruniu to odpadam na 100%, sam jeszcze nie wiem czy w niedzielę dotrę.. kwestia pogody i kaca :decayed:

Opublikowano

moja bmw schodzila nawet do 6,5 ale przy normalnej jezdzie palila 10. prawie 180 km i 370 moment wiec kazdy diesel potrafi malo spalic ale jak go przydusisz to nie nie ma bata ze spali malo,

Opublikowano

skoro tak twierdzisz... my wiemy swoje i Ty wiesz swoje.. :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

moja bmw schodzila nawet do 6,5 ale przy normalnej jezdzie palila 10. prawie 180 km i 370 moment wiec kazdy diesel potrafi malo spalic ale jak go przydusisz to nie nie ma bata ze spali malo,

ja sie z Toba załoze ze mój nie spali wiecej jak 9l :evil:

A BMW to....no zreszta to nie to forum :polew: :polew: :polew: