jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no to koniec ciekawego (% ) weekendu i powrót do roboty... oby do piątku, wtedy wypad nad morze może jakiś spot spontaniczny w tygodniu zorganizujemy? dawno Was nie widziałem [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 08:50_________________________________________________widzę kolejne auto od nas na sprzedaż... http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-zadbane-oryginalny-przebieg-recaro-i1753645648.html
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chyba nawet jest fota spod Łuczniczki
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dokładnie.. Reniu jakbyś się zapatrywał na spot w tygodniu? no i gratuluję drugiego miejsca do kalendarza
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kalendarz Chetnie bym obejrzał Twoje autko na żywo, może nawet udało by się załapać na małą przejażdżkę w środku tygodnia nie mam do dyspozycji auta, ale jak mnie ktoś zabierze to czemu nie
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no teraz chciałbym nadrobić te zaległości co są w kalendarzu. mam nadzieję, że się uda.. ja jestem zawsze do dyspozycji po 17 - tylko nie w piątek bo jadę do Ustronia Morskiego i wracam w poniedziałek
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kalendarz Chetnie bym obejrzał Twoje autko na żywo, może nawet udało by się załapać na małą przejażdżkę w środku tygodnia nie mam do dyspozycji auta, ale jak mnie ktoś zabierze to czemu nie zależy w jaki dzień jesli cos poza sroda to ja sie pisze i oczywiscie sluze pomoca
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to może umówimy się na jutro powiedzmy na 18:30 pod Łuczniczką albo pod Tesco?
manny90 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja również w tygodniu mogę się spotkać, właściwie codziennie po 17. Reniu, również służę pomocą to może umówimy się na jutro powiedzmy na 18:30 pod Łuczniczką albo pod Tesco?
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no to juz niech sie reszta okresla...ja sie pisze
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no to git! to zróbmy małą listę może. Spontaniczny Spot 09.08.2011 Bydgoszcz: 1. Reniu 2. ArturB6 3. Manny90 4. Jedrekx 5. ???
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dopisałem najbliższy termin spotu w podwieszonym poście :> tyle, że jutro jest 9 :gwizdanie:
alkool Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no cos z data jest nie tak teraz mamy sierpień. Jak będę miał uszczelniony samochód to ja tez sie na jutro pisze. Dam znać jutro. Pozdrawiam wszystkich.
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 fakt, Reniu obaj się jeszcze pomyliliśmy jeśli chodzi o miesiąc
alkool Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hmmmmmm zaraz odbiera samochód od mechanika ciekawe czy mi zrobił dobrze ta nieszczelność. juto na spocie chciałby poznać was osobiście. :>
majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 rafi byl ze mna ja brałem sie z Majkim AUDI WYGRYWA !!! no to nic tylko pogratulować Majki szkoda, bo myślałem i gdzieś czytałem, że "Nie dogonisz japońca bo kręci do końca" PS. Jutro jest jakiś spot?? Jeśli w Bydgoszczy to oderwę się na chwilę od pisania pracy widzę ze masz radochę ja nie ubolewam z tego powodu, zjebałem start i tyle :gwizdanie: widzialem jak juz na 3 zaczałem się zbliżać także rewanż nie unikniony jest a tak na marginesie to czekam na Ciebie robaczku z mocnym dieslem... podobno
Rekomendowane odpowiedzi