Artur82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jedrek 250km/h to już dobry wynik...dla mnie póki co nie do dogonienia
jedrekx Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 oczywiście było to z górki ale powiem Ci, że jak już zobaczyłem ile pojedzie tak później zwolniłem i już jechałem spokojnie. dobrze wiedzieć co potrafi auto
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce a co grzebiesz i gdzie?? jak na razie nic,ale na dniach będzie operacja muszę silnik wypłukać albo rozebrać i umyć od środka
dobis1 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce a co grzebiesz i gdzie?? jak na razie nic,ale na dniach będzie operacja muszę silnik wypłukać albo rozebrać i umyć od środka w Bydzi robisz czy w CSW??
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać na szerokośc ....a długość?? porządne auto nie wejdzie
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać na szerokośc ....a długość?? porządne auto nie wejdzie nie pal głupa twoje już ledwo by wlazło audi całe się chowa
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać na szerokośc ....a długość?? porządne auto nie wejdzie nie pal głupa twoje już ledwo by wlazło audi całe się chowa zobaczymy
dobis1 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę spoko właśnie ide zwalać pokrywę zaworów [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:32_________________________________________________ w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać na szerokośc ....a długość?? porządne auto nie wejdzie nie pal głupa twoje już ledwo by wlazło audi całe się chowa zobaczymy spoko,spoko Wołga też wejdzie
Artur82 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Właśnie wróciłem z Mińska Mazowieckiego...na drodze Warszawa Bydgoszcz- jakiś kamień stłukł mi przednią szybę...teraz pytanie...czy AC mi to pokryje??
Kierownik Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 oczywiście ... ale zniżki ci polecą ... chyba
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Właśnie wróciłem z Mińska Mazowieckiego...na drodze Warszawa Bydgoszcz- jakiś kamień stłukł mi przednią szybę...teraz pytanie...czy AC mi to pokryje?? albo jedż gdzieś się przejechać,jedź za jakimś tir-em zatrzymaj go i wmów mu że to spod jego koła kamień wyleciał i uderzył ci w szybę [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:43_________________________________________________ chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę zmiana planów,ide jutro się wezmę jak chcesz możesz wpaść
dobis1 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Właśnie wróciłem z Mińska Mazowieckiego...na drodze Warszawa Bydgoszcz- jakiś kamień stłukł mi przednią szybę...teraz pytanie...czy AC mi to pokryje?? albo jedż gdzieś się przejechać,jedź za jakimś tir-em zatrzymaj go i wmów mu że to spod jego koła kamień wyleciał i uderzył ci w szybę [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:43_________________________________________________ chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę zmiana planów,ide jutro się wezmę jak chcesz możesz wpaść ok napisz gdzie dłubiesz podlecę
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Właśnie wróciłem z Mińska Mazowieckiego...na drodze Warszawa Bydgoszcz- jakiś kamień stłukł mi przednią szybę...teraz pytanie...czy AC mi to pokryje?? albo jedż gdzieś się przejechać,jedź za jakimś tir-em zatrzymaj go i wmów mu że to spod jego koła kamień wyleciał i uderzył ci w szybę [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:43_________________________________________________ chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę zmiana planów,ide jutro się wezmę jak chcesz możesz wpaść ok napisz gdzie dłubiesz podlecę poszło PW[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:14_________________________________________________Kempes widziałem twoją maszyne pod blokiem,kiedy parapetówka [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 19:47_________________________________________________dobis1 masz nowego sąsiada z klubu
dobis1 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Właśnie wróciłem z Mińska Mazowieckiego...na drodze Warszawa Bydgoszcz- jakiś kamień stłukł mi przednią szybę...teraz pytanie...czy AC mi to pokryje?? albo jedż gdzieś się przejechać,jedź za jakimś tir-em zatrzymaj go i wmów mu że to spod jego koła kamień wyleciał i uderzył ci w szybę [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:43_________________________________________________ chyba w CSW choć tu mały garaż jest w Bydgoszczy mam na 2 samochody,można się ganiać jak u nas to daj znać chętnie wpadnę zmiana planów,ide jutro się wezmę jak chcesz możesz wpaść ok napisz gdzie dłubiesz podlecę poszło PW[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:14_________________________________________________Kempes widziałem twoją maszyne pod blokiem,kiedy parapetówka [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 19:47_________________________________________________dobis1 masz nowego sąsiada z klubu i jeszcze w dodatku kuzyn dobre co nie
Rekomendowane odpowiedzi