Janekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 taaa, teraz mówią że zacznie padać popołudniu
damian_qbass Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 12:02_________________________________________________jakiś spocik się szykuje na weekend ?
bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 12:02_________________________________________________jakiś spocik się szykuje na weekend ? może tak rekreacyjnie i dla odmiany coś w Świeciu? :gwizdanie:
Janekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 oo tak mogło by być w Świeciu
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 jak nie wypadnie mi żaden wyjazd to postaram się podjechać
Kierownik Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ja caly weekend zapi**dalam ;(
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 może tak rekreacyjnie i dla odmiany coś w Świeciu? :gwizdanie: do Świecia to i Ja chętnie podjade [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 16:14_________________________________________________Binek jest już w PL
Kempes_1985 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Do Nareszcie ogarnięty net Zaległości na forum nie do ogarnięcia WIŚNIA co chciałeś??
WIŚNIA Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Do Nareszcie ogarnięty net Zaległości na forum nie do ogarnięcia WIŚNIA co chciałeś?? a nic,tak przechodziłem pod blokiem koło twojej fury i mi sie przypomniało że na parapetówę mnie nie zaprosiłeś
bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 jeśli już to proponuję w niedzielę może uda mi się namówić jeszcze kilka osób z VAG-a może pojadą
Kempes_1985 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Do Nareszcie ogarnięty net Zaległości na forum nie do ogarnięcia WIŚNIA co chciałeś?? a nic,tak przechodziłem pod blokiem koło twojej fury i mi sie przypomniało że na parapetówę mnie nie zaprosiłeś przechodziłeś pod blokiem? to co znowu w csw siedzisz??
WIŚNIA Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Do Nareszcie ogarnięty net Zaległości na forum nie do ogarnięcia WIŚNIA co chciałeś?? a nic,tak przechodziłem pod blokiem koło twojej fury i mi sie przypomniało że na parapetówę mnie nie zaprosiłeś przechodziłeś pod blokiem? to co znowu w csw siedzisz?? tak,ale chyba już nie długo
nowekbdg Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 a ja w poszukiwaniu felg bo moje gdzies powedrowaly ;(
damian_qbass Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 jeśli już to proponuję w niedzielę może uda mi się namówić jeszcze kilka osób z VAG-a może pojadą kurde a mi własnie sobota pasi... w niedziele na wyborach siedze
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 a ja w poszukiwaniu felg bo moje gdzies powedrowaly ;( jak powędrowały? podpieprzyli Ci?
nowekbdg Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 jak by to powiedziec..... poszukuje felg jak co
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 jakie Cię interesują? mam na opchnięcie RH model Phoenix, 17 cali (nie wiem jaka szerokość, musiałbym spojrzeć w garażu), ET 35 - nie wiem czy takie Ci pasuje
bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Właśnie gadałem z kolesiem na zamianę mojego Osiołka na Opla Vivaro ;( może uda się 1:1[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 21:40_________________________________________________ jak by to powiedziec..... poszukuje felg jak co jeśli mi zamiana nie wypali to moje będą na sprzedaż zaraz po założeniu setupu zimowego
Rekomendowane odpowiedzi