Opublikowano 22 Listopada 201114 l Siemanko 4 posty od wczoraj z czego 3 powitalne... Wszyscy zapadli w sen zimowy
Opublikowano 22 Listopada 201114 l Mają chłopaki talent... nie to co nasze śpiewaki http://www.youtube.com/watch?v=uLU2i0ABM_I
Opublikowano 22 Listopada 201114 l ciekawe czy jurorom była potrzebna wizyta w poradni psychologicznej
Opublikowano 22 Listopada 201114 l Wczoraj to widziałem sick shit Ale nie ma co się im dziwić skoro tak wyglądają ich filmy akcji: A Bollywood Car Chase. Mają nawet swojego Matrixa
Opublikowano 22 Listopada 201114 l Bartas a Tobie jak pasuje ? Bo u mnie z week to ogólnie ciężko mi to bez różnicy może być nawet dziś bądź jutro, na pewno sobota odpada
Opublikowano 22 Listopada 201114 l Bartas a Tobie jak pasuje ? Bo u mnie z week to ogólnie ciężko mi to bez różnicy może być nawet dziś bądź jutro, na pewno sobota odpada a co w sobotę pewnie znowu chlejesz :polew:
Opublikowano 22 Listopada 201114 l Bartas a Tobie jak pasuje ? Bo u mnie z week to ogólnie ciężko mi to bez różnicy może być nawet dziś bądź jutro, na pewno sobota odpada a co w sobotę pewnie znowu chlejesz :polew: oj tam oj tam :gwizdanie: nazwałbym to raczej degustacja
Opublikowano 22 Listopada 201114 l No kurczę musiał bym znależć jakoś czas po pracy żeby do Ciebie pojechać ;p
Opublikowano 22 Listopada 201114 l ehh popołudniówka w pracy ; / czwartek by bardziej pasował :gwizdanie:
Opublikowano 22 Listopada 201114 l czwartek by bardziej pasował :gwizdanie ja w czwartek nie mogę, idę z moją grupą ze studiów na miasto