Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Daras a co z Twoim?? Teściowa ujeżdża w górach... eeee no nie przesadzaj....swoje auto oddałeś teściowej
WIŚNIA Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 to na kiedy coś byśmy organizowali? w CSW?
bula87 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 to na kiedy coś byśmy organizowali? w CSW?
manny90 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jedrekx pozdrawiam Chyba się przestraszyłeś, że jakieś tajniaki się za tobą puściły, a to tylko ja A w Kokocku się dzisiaj Binek bawił :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jedrekx pozdrawiam Chyba się przestraszyłeś, że jakieś tajniaki się za tobą puściły, a to tylko ja ja też pozdrawiam ja tam jechałem prawie przepisowo więc tajniaków się nie obawiałem tylko zjechałem i myślę "kur.. co za pajac, że mu zjeżdżam i teraz mnie blokuje" ale dobry Koreańczyk, ten mi się akurat podoba
manny90 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jedrekx pozdrawiam Chyba się przestraszyłeś, że jakieś tajniaki się za tobą puściły, a to tylko ja ja też pozdrawiam ja tam jechałem prawie przepisowo więc tajniaków się nie obawiałem tylko zjechałem i myślę "kur.. co za pajac, że mu zjeżdżam i teraz mnie blokuje" ale dobry Koreańczyk, ten mi się akurat podoba Prawie przepisowo
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 oj tam, oj tam.. dużo nie przekroczyłem
manny90 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Manny mów o ile Jedras przekroczył Dokładnie ci nei powiem, ale jak go goniłem miałem jakieś 110km/h, usiadlem mu na d*pie wtedy zwolnil i pas zmienił, dopiero jak mnie zobaczył to znowu do przodu wyrwał
bula87 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Panie i Panowie kiedy robimy tego ostatniego spota? Bo mam mojego Grzechotnika w końcu więc nim podlece
Reniu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 http://tablica.pl/oferta/auto-na-czesci-IDA4wJ.html
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 http://tablica.pl/oferta/auto-na-czesci-IDA4wJ.html ała... Panie i Panowie kiedy robimy tego ostatniego spota? Bo mam mojego Grzechotnika w końcu więc nim podlece jak dla mnie to może być jutro albo w czwartek
bula87 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 http://tablica.pl/oferta/auto-na-czesci-IDA4wJ.html kolega tak volvo s40 skasował, ale dach się zatrzymał na zagłówkach po ścięciu dwóch drzew, a tu... a co do spota może być i jutro
manny90 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jedni muszą się bawić, żeby inni mogli zapier*alać Binek pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi