Marko42 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,497898,vSort,1,vTime,3,vAId,6 dobre końcówka najlepsza
nowekbdg Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 witam panowie ma moze ktos z was bagaznik dachowy do relingow pożyczyc??
Kierownik Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Nowek zobacze , moze gdzies jeszcze sie uchował ... dobis , od zawsze byla wiadomo ze Quattro + śnieg =
krzychu-trn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Piękna zima, pięknie to wygląda ale jednak odśnieżanie jest zabójstwem
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja odśnieżałem od 7 do 8:30.. skończyłem odśnieżać i znowu napadało.. [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 09:14_________________________________________________Panowie macie dziś dobrą okazję żeby pstryknąć fotkę do kalendarza i przesłać zgłoszenia do jutra włącznie
Janekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja też nie... chyba jakiś wypadek poważniejszy był dziś na wysokości Chełmna/Grubna. Korek był już na wysokości Żygląda jak jechałem rano
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 właśnie wróciłem z domu - na szczęście nie było tym razem dużo do roboty - i pstryknąłem 3 fotki jak wygląda u mnie chodnik przed płotem (te górki po prawej to tylko z dzisiejszego dnia): góra śniegu z mojego podjazdu pod bramy (od frontu są dwie bramy) z dzisiejszego dnia oraz z zeszłego czwartku -> dziś doszło ponad 3/4 tego: mój odśnieżony podjazd do garażu, niestety bramę garażową miałem zamkniętą i cały podjazd się nie zmieścił (na zdjęciu ok 3/4 podjazdu). po prawej i po lewej widać cząstkę tego co miałem dziś rano na podjeździe:
bula87 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 właśnie wróciłem z domu - na szczęście nie było tym razem dużo do roboty - i pstryknąłem 3 fotki jak wygląda u mnie chodnik przed płotem (te górki po prawej to tylko z dzisiejszego dnia): góra śniegu z mojego podjazdu pod bramy (od frontu są dwie bramy) z dzisiejszego dnia oraz z zeszłego czwartku -> dziś doszło ponad 3/4 tego: mój odśnieżony podjazd do garażu, niestety bramę garażową miałem zamkniętą i cały podjazd się nie zmieścił (na zdjęciu ok 3/4 podjazdu). po prawej i po lewej widać cząstkę tego co miałem dziś rano na podjeździe: fajnie masz bo niedużo tego u mnie zawiało i Audi na zawieszce kozicy górskiej się na osłonie od silnika zawiesiło
Reniu Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 jeden z niewielu minusów To nie narzekaj PS. znowu sypie
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 właśnie wróciłem z domu - na szczęście nie było tym razem dużo do roboty - i pstryknąłem 3 fotki jak wygląda u mnie chodnik przed płotem (te górki po prawej to tylko z dzisiejszego dnia): góra śniegu z mojego podjazdu pod bramy (od frontu są dwie bramy) z dzisiejszego dnia oraz z zeszłego czwartku -> dziś doszło ponad 3/4 tego: mój odśnieżony podjazd do garażu, niestety bramę garażową miałem zamkniętą i cały podjazd się nie zmieścił (na zdjęciu ok 3/4 podjazdu). po prawej i po lewej widać cząstkę tego co miałem dziś rano na podjeździe: to tylko przed płotem jeszcze dookoła domu, taras i podjazd mojego ojca z boku
Kempes_1985 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja też nie... chyba jakiś wypadek poważniejszy był dziś na wysokości Chełmna/Grubna. Korek był już na wysokości Żygląda jak jechałem rano W Grubnie kawałek za szkołą w stronę Torunia 2 ciężarówki i chyba osobowy, prawie 2 godziny było zablokowane. Ja przez Kijewo objechałem
Rekomendowane odpowiedzi