Reniu Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ja na sesje jestem chętny ale do 21 maja bo wyjeżdżam na pięć tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 czyli wypada, że 20 maja to odpowiedni termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 moze 19 w sobote? albo 18 piatek? 20 maj mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 najlepiej to piątek w takim układzie bo ciężko z fotografem i kamerzystą na sobotę wesela itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 mi pasuje, niech Reniu podwiesi info w pierwszym poscie i ewentualnie jak zrzutka na fotografa/kamerzystę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mi tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 no i dobra to jedziemy... PIATEK 18 MAJ SPOCIK Z FOTOGRAFEM!!! dobra zeby nie bylo proponuje godzine 17 komu pasuje pisac komu nie tez pisac napewno sie jakos to dostosuje, dotego miejsce.... mi to bez roznicy czekam na propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Namierzony w gdansku. http://s6.ifotos.pl/img/IMAG0113j_rewqwwn.jpg TAk Bieniek...to byłem ja w mieście na kolacji...pzdr!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 no i dobra to jedziemy... PIATEK 18 MAJ SPOCIK Z FOTOGRAFEM!!! dobra zeby nie bylo proponuje godzine 17 komu pasuje pisac komu nie tez pisac napewno sie jakos to dostosuje, dotego miejsce.... mi to bez roznicy czekam na propozycje... ok to piszę do kolesia niech określi koszty, berlingo będzie robiło za wóz transmisyjny w ten wieczór;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 jak bedziesz wiedzial co i jak to pisz i robimy liste kto chetny zeby koszta podzielic i tyle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 spoko temat nadany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 No mi na 99% też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Panowie, potrzebowałbym dzisiaj A3 podpiąć pod kompa.. pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcina4. Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Stypa .... tu jak d....i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Stypa .... tu jak d....i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Przemek Ty masz u siebie multifunkcyjną kierownicę o ile dobrze pamiętam, czy jakieś niespodzianki przy montażu? Z A6 C5 podejdzie do polifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 poka o jaka chodzi.... jaki rok... ja mam z 96 i tylko kabelek trzeba poprowadzic z radia do kiery i tyle.... ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- ale wydaje mi sie ze z poliftem bedzie problem... jest gdzies temat o podlaczeniu do polifta ale niewiem czy bylo to ogarniete do konca i funkcjonowalo to tak jak powinno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi