dobis1 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcina4. Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 po to ze to troche lepsza marka To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... To po h*j jeździsz audi...jak fordy też jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 po to ze to troche lepsza marka To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... To po h*j jeździsz audi...jak fordy też jeżdżą dla posiadacza Forda nie ma lepszej marki a tak wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 dzisiaj w Toruniu na starym mieście widziany Krzychu i pod Plazą szare B5 z Włocławka z klubowymi ramkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 w Świeciu pojawiło się pierwsze B8 po lifcie w sedanie...:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 w Bydgoszczy śmiga już kilka kwestia gustu, mi się polift nie podoba - dla mnie przedlift ładniejszy z zewnątrz (za to polift w środku). tak samo z A5, ale to wszystko wiadomo - kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jendrek mój kuzyn z DE zakupił S5 3.0 333KM i podczas zamawiania chciał aby mu ją podkręcili... Wyciągnęli w fabryce z niej 390KM. Muszę chociaż jakieś foty wyciągnąć od niego no i teraz mobilizację mam aby odwiedzić kuzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jendrek mój kuzyn z DE zakupił S5 3.0 333KM i podczas zamawiania chciał aby mu ją podkręcili... Wyciągnęli w fabryce z niej 390KM. Muszę chociaż jakieś foty wyciągnąć od niego no i teraz mobilizację mam aby odwiedzić kuzyna :kox: gdyby zakup i utrzymanie S5 byłoby tańsze to może.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi