Artur82 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no to godzina 17:00 HSW Łuczniczka i lisrta start: 1.ArturB6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no i dostali my w pape od pepiczków wiedziałem że tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no to godzina 17:00 HSW Łuczniczka i lisrta start:1.ArturB6 1. ArturB6 2. Bula 3. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przypomne liste na dziś no to godzina 17:00 HSW Łuczniczka i lisrta start:1.ArturB6 1. ArturB6 2. Bula 3. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 1. ArturB6 2. Bula 3. Jędrek 4. ... Artur, pamiętaj o naklejkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 1. ArturB6 2. Bula 3. Jędrek 4. winczako (jesli bede mogl juz prowadzic.... ) 5.... ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- bede. Artur, a zabralbys tez te wyjmaki do navi? dzieks do zo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Hej hej mam pytanie. Czy katalizator się czyści? Bo zaświeciła się kontrolka od katalizatora u Zuzy i przy pierwszym odpalaniu się lekko krztusi, zastanawiam się czy zapchany katalizator nie może być tego przyczyną. Bo jak już odpali to każde następne odpalenie bezproblemowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 najlepiej to chyba kata wywalić... dzięki za spot, fajnie było pogadać :hi:Artur dzięki za naklejki i za naklejenie ich dziś był spot modzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 sa jakies fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 również dzięki za spota, po wstawieniu do garażu auta stan przejechanych kilometrów wybił 1183,9km i jeszcze rezerwy nie ma <br /><br /> Przemek zdjęcia są, Winczako robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 lubisz wpieniać ludzi, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 również dziękuje za spota...Buła to ile Ci osiołek pali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 również dziękuje za spota...Buła to ile Ci osiołek pali?? w sumie to nie wiem chyba rzuca tj. wynik z przelotu 90% trasa średnia prędkość około 100km/h był zatankowany "po korek" myślę, że wynik wyjdzie poniżej 5l/100km niech się tylko rezerwa załączy to przelicze ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- lubisz wpieniać ludzi, co? oj tam oj tam lovciam tego Osła za to spalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Bartek.... mój tą końcówkę to przejeżdża na baku. Kilka fotek zara będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 hehe, ale u Ciebie większa frajda z jazdy , a poza tym masz prawie 4 razy większą moc niż ja myślę, że u mnie dużą zasługą takiego wyniku jest skrzynia z Passata 116KM co wymieniłem w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 foty są ps. ale portugalia zajebiaszczo gra !!! ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- ps2. navi zaprowadzila mnie pod dom. Po zakodowaniu an Bose, sprzet znow zaczal za***iście grac Artur, jeszcze raz DZIĘKI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Paweł, foty jaki masz obiektyw? bo zauważyłem, że body aparatu mamy chyba to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki. Chociaz dziś sie nie kwapiłem na zmiany obiektywów, za leniwy jestem po wczorajszym meczu . Robiełem uniwersalką sigma 18-200mm z polarem. Poza tym mam rybie oczko, 50mm stałkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 fotki pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ładne zdjęcia:hi: może za tydzień będzie też spot to wpadne a tak cały czas praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi