WIŚNIA Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zlot BMW Chojnice & Drift "Inzu Drift Team" - YouTube
marcintuchola Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 byłem na zlocie bmw taki se...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Grzech zwany makaveli gratulacje zajęcia 3 miejsca najlepszej fury zlotu w full HD (tylko nie ma ujęć z nagród na najładniejsze auto ) Wiśnia następny zlot 30 września w Toruniu jedziesz ??
przemciotorun Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie brał ktoś PETEXY do swojej B5 w ostatnim czasie ? Jeżeli tak , to mógłby ktoś polecić jakiegoś sprzedawce , bo na allegro dywaników od groma , ale który rzetelny ? ja bralem najtansze.....
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wiśnia załapałeś się na foto Wizjalokalna.pl BMW Chojnice pojechało (FOTO I WIDEO) - Wiadomości Chojnice.ch
Kierownik Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie brał ktoś PETEXY do swojej B5 w ostatnim czasie ? Jeżeli tak , to mógłby ktoś polecić jakiegoś sprzedawce , bo na allegro dywaników od groma , ale który rzetelny ? ja bralem najtansze..... no i jak tam z wykonaniem ich ?
przemciotorun Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jestem mega zadowolony, do porownania mialem gumy no name ktore kupilismy w jakims hipermarkecie do clio.... komplet wyszedl ok 40zl... moze i tanio ale przy pierwszych mroach dywanikami mozna bylo odsniezac snieg takie sie twarda zrobily....pozatym ze kazdym razem jak wsiadalem do auta to musialem je poprawiac bo jezdzily po calym samochodzie jak glupie.... co do patexow....cena wyzsza ale pomimo mrozow mieciutkie i ladnie ulozone w aucie, pomimo braku stoperow praktycznie leza w miejscu, nawet wozac male dziecko z tylu.... taka jest moja opina, naprawde je polecam...
bula87 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kierownik bierz Petexy są naprawdę fajne ja do Osła brałem jak kupiłem i zrobiłem już z nimi 60 tys.
jedrekx Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ja w A5 też mam Petexy i jestem zadowolony
jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ale tu cisza.. Reniu ogarnąłbyś jutro fotki? (jeśli dasz radę)
Reniu Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nie obiecuję, bo z czasem licho, poza tym musiałbym pamiętać o tym Tak w ogóle, to czas na
Rekomendowane odpowiedzi