WIŚNIA Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- Panowie kto od nas ma rejestracje CB 3309J bo auto wyglądało mi na Re...?? Wiśnia pozdro z Błonia u babci pod blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie marudź. do 18 dojdziesz do siebie spoko spoko mam nadzieję, że tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja też na pewno ostatni spot na letnich 17 Tesco? chyba, że pojedziemy do koleżanki Kasi pod WSB te lampy mnie zrujnują dopiero teraz z Grześkiem (WRC) doszliśmy do tego jakie wtyczki do tego badziewia kupić :facepalm: a koleżanka Kasia nie krążyła koło nas na ostatnim spocie w CSW? Tą zglebioną b5z czarnymi szybami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie, to nie ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 dzięki za spot, było bardzo miło jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 dzieki za spota...Dropson zaslepki ma juz Jedrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Również dzięki za spota Wszystkim obecnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Artur wielkie dzieki! Jedrek PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No Name Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 siemka kiedy macie teraz kolejnego spocika bo chetnie bym wpadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 z tego co było pisane to chyba w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Lukasz jak Ci pasuje to ja bede jechal.... mozemy jechac razem, zadzwonie tez do krzycha.... moze tez sie przejedzie... ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- atym czasem z atk.... ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- :kox: ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Kujawsko Pomorski Klub Audi - Zakończenie sezonu 2012 - YouTube ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nawet mój paździoch się załapał Przemek, Twój to prawie cały czas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ale ja zem tylko stal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Mój Osioł też jest i kawałek Viktorii z wcześniejszego spotu ja bym był za tym żeby tam jechać w piątek ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- ale ja zem tylko stal.... kawałek jechałeś potwierdzone na taśmie VHS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja mysle ze jak da rade to bede w piatek na umk, w sobote gdzies tam tez podjade i w niedziele na spocie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja pewnie jutro/pojutrze wrzucę te nieszczęsne zimówki no i przy okazji muszą mi naprawić jedną 19tkę bo od tygodnia jeżdżę ze śrubą w oponie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 no ja tez musze juz w tym tygodniu podkrecic gwint i zalozyc zimowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @@ FELGI AUDI A5,S5,RS5,A6.A7 19"ORYGINALNE@@ (2729519687) - motoAllegro gdybym miał luźne 7,5k to bym od razu kupował te i pogonił S5tki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi