Reniu Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam:mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ja w weekend poszalałem i spoty mnie ominęły... Dropsone, kupiłeś US lampy na przód czy sam rezałeś? Masz też US kierunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pokrowiec Skórzany na Kierownicę Roz.S cena 35.00 PLN bawił się ktoś z was kiedyś w takie coś ? ewentualnie jaki efekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Marko... ohyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Marko... ohyda a już miałem nadzieję za obszycie to sobie ładnie wołają pacany w Chełmnie chciał nawet 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pokrowiec Skórzany na Kierownicę Roz.S cena 35.00 PLNbawił się ktoś z was kiedyś w takie coś ? ewentualnie jaki efekt ? cześć zobacz to Profesjonalne obszycia skrzane kumpel robił i wygląda jak nowe a może nawet lepiej 150 pn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pokrowiec Skórzany na Kierownicę Roz.S cena 35.00 PLNbawił się ktoś z was kiedyś w takie coś ? ewentualnie jaki efekt ? cześć zobacz to Profesjonalne obszycia skrzane kumpel robił i wygląda jak nowe a może nawet lepiej 150 pn Szyłem u nich krótko po zakupie autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 i co zadowolony mi efekt u kumpla się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pokrowiec Skórzany na Kierownicę Roz.S cena 35.00 PLNbawił się ktoś z was kiedyś w takie coś ? ewentualnie jaki efekt ? cześć zobacz to Profesjonalne obszycia skrzane kumpel robił i wygląda jak nowe a może nawet lepiej 150 pn Szyłem u nich krótko po zakupie autka. pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 i co zadowolony mi efekt u kumpla się podobał Zerknij na fotki w moim wątku. Ładnie wykonane i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ja w weekend poszalałem i spoty mnie ominęły... Dropsone, kupiłeś US lampy na przód czy sam rezałeś? Masz też US kierunki? .... only US look... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 założysz zderzak i już będziesz miał chyba full opcję USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 no ale to dopiero na przyszly rok, bo teraz na zime to troche szkoda.... pozatym musze male kierunki wymienic na biale bo te dymione teraz nie pasuja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jarohd06 czy czasem nie masz zbędnych Avus-ów 17":eusathink:bo takie słuchy mnie doszły:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Z cyklu modów niskobudżetowych - ramki klubowe i clean ass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jarohd06 czy czasem nie masz zbędnych Avus-ów 17":eusathink:bo takie słuchy mnie doszły:naughty: Witam niestety sprzedałem i kupiłem 18" bo 17" (brembo i tarcze 360 mm)nie weszły na zaciski i teraz mam dwa komplety avus-na lato i zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi