Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 a może byśmy się spotkali tak, jak w zeszłym roku? najpierw pod tesco na pogaduchy, a później jakaś pizza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 a może byśmy się spotkali tak, jak w zeszłym roku? najpierw pod tesco na pogaduchy, a później jakaś pizza? jeśli w ten weekend to ja się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 tak w ogóle to w piątek widziałem byłą B5 Manny'ego, już za kierownicą nowy właściciel. jechał na Zamczysku no będziesz ją widywał często w fordonie bo to mój kumpel kupił witaj sąsiedzie odkopał byś samochód hehe a gdzie Ty tu koło mnie mieszkasz?? koło szkoły tam gdzie się kiedyś widzieliśmy jak z psem szedłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 B6 śmiga jak ta lala Problem prosty jak budowa cepa, wypadło mocowanie klapy gaszącej i cały czas była opuszczona Przy diagnozie niestety ułamał się prowadnik bagnetu delikatnie, ale jutro będzie ogarnięte Dropson PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 B6 śmiga jak ta lala Problem prosty jak budowa cepa, wypadło mocowanie klapy gaszącej i cały czas była opuszczona Przy diagnozie niestety ułamał się króciec filtra paliwa delikatnie, ale jutro będzie ogarnięte Dropson PW w razie czego uslugi kurierskie "jedrekx" Bydg-Trn w poniedziałek będą dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 odbierz mi koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 B6 śmiga jak ta lala Problem prosty jak budowa cepa, wypadło mocowanie klapy gaszącej i cały czas była opuszczona Przy diagnozie niestety ułamał się króciec filtra paliwa delikatnie, ale jutro będzie ogarnięte Dropson PW w razie czego uslugi kurierskie "jedrekx" Bydg-Trn w poniedziałek będą dostępne mam kanapę do przewiezienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 odbierz mi koszulke w piątek na pewno mi się nie uda bo będę wracał z Wawki, ale postaram się umówić żeby w weekend odebrać B6 śmiga jak ta lala Problem prosty jak budowa cepa, wypadło mocowanie klapy gaszącej i cały czas była opuszczona Przy diagnozie niestety ułamał się króciec filtra paliwa delikatnie, ale jutro będzie ogarnięte Dropson PW w razie czego uslugi kurierskie "jedrekx" Bydg-Trn w poniedziałek będą dostępne mam kanapę do przewiezienia do A5 mi kanapa nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 odbierz mi koszulke w piątek na pewno mi się nie uda bo będę wracał z Wawki, ale postaram się umówić żeby w weekend odebrać B6 śmiga jak ta lala Problem prosty jak budowa cepa, wypadło mocowanie klapy gaszącej i cały czas była opuszczona Przy diagnozie niestety ułamał się króciec filtra paliwa delikatnie, ale jutro będzie ogarnięte Dropson PW w razie czego uslugi kurierskie "jedrekx" Bydg-Trn w poniedziałek będą dostępne mam kanapę do przewiezienia do A5 mi kanapa nie wejdzie wiem,żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ale jak wyłożysz mi na paliwo to możemy Transporterem przewieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Sfora.pl - Oto numery aut tajniaków z radarami. Unikniesz mandatu Arto są rejestracje aut z radarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 a orientujecie się czy te żółte radary robią też zdjęcia z tyłu auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi