przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jakas k**wa uj***la mi tylna wycieraczke w nissanie:facepalm: a zeby h*jowi reka uschla.... ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- to chyba ta k**ewska wczorajsza data 12.12.12 ludziom odpierdala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Mi ostatnio dziadek z kia drzwiami zrobił wgniotka wielkości jajka szczęśliwie po wychłodzeniu blacha się naprężyła i ślad się samoistnie wyprostował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 to w drewnianym kiju mozna zrobic wgniota a nie widze widze ten byl metalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Śmieszne zdziebko się zagotowałem jak to zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 a wiesz co Reniu ostatnio moj pistolet na klej przywłaszczyła sobie moja zona i wziela go do pracy i zamowilem drugi POPS A DENT DING KING USUŃ SAM WGNIECENIA Z AUTA (2750415339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a moze i da rade cos tym zdzialac.... chociaz nie wierze zabardzo w to ale przy okazji ze potrzebowalem taki pistolet to czemu by nie sprobowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dobre, ale oby nie musiało się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dokładnie, mam pare malutkich wgniotkow, w miejscach malo widocznych to spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dokładnie, mam pare malutkich wgniotkow, w miejscach malo widocznych to spróbuje Ja mam wgniotkę na klapie, jak dobrze się tym posługujesz to chętnie bym odwiedził CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jeszcze tego nie urzywalem, ogolnie nie licze za jakies cuda da sie tym zrobic, w wolnej chwili pobawie sie i dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 PAnowie a co ze spotem w ten weekend?? moze jakieś kartingi pod tesco i pozniej pizza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja jestem jak najbardziej chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja jestem chętny, jednak nie wcześniej niż o 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Sfora.pl - Oto numery aut tajniaków z radarami. Unikniesz mandatu Arto są rejestracje aut z radarami zapomnieli o : -passat b6 - CRA ... -vectra c -CW ... -fiat bravo - CB .. -skoda octavia 2 przedlift - CB ....S -mercedes chyba vito albo jakis wiekszy - GD ... wszystkie maja wideo-rejestratory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 te, które Artur wkleił to tylko ITD są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 moze jakaś lista na niedziele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ten ostatni mercedes GD - tez jest ITD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 moze jakaś lista na niedziele ?? no to startujemy: 1. jedrekx 2. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi