jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 gdzie to jeszcze nie wiem, o której..? hmm.. może by się udało ok 15-16? z tego co mi Andrzej mówił to u mnie mają być w okolicach 12-13
Reniu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 gdzie to jeszcze nie wiem, o której..? hmm.. może by się udało ok 15-16? z tego co mi Andrzej mówił to u mnie mają być w okolicach 12-13 Kurna trochę wcześnie przed 16 to ja jestem dopiero w domu...
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 nie wiem jak długo będą w Bydgoszczy więc napisałem orientacyjnie.. jak coś się wyjaśni to do Ciebie zadzwonię, wyślę smsa albo napiszę tutaj
manny90 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Jedrek, jesli mozesz to daj mi tez znac na kom, moze uda mi sie wyrwac z pracy na spot...
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 gdzie to jeszcze nie wiem, o której..? hmm.. może by się udało ok 15-16? z tego co mi Andrzej mówił to u mnie mają być w okolicach 12-13 Na razie jest przymusowy postój.......Andrzej bez kawy i papierosa dalej ani rusz nie da rady.....jakiś szybki obiadek i dalej w trase ....zostało jakieś 100km...więc parę minut jeszcze zejdzie...tym bardziej ,że ma cegłówkę pod prawym pedałem to sami rozumiecie :decayed:....po ostatniej korekcie na nowej suszarce Aligator sam mu to zainstalował by nie nabroił Do zobaczyska
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 hehe.....spalanie 4,72 jest git....na podwieczorek będziem
shadowrunner Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Czołem! Nie pracowałeś przypadkiem w GT w Toruniu? Witam po długiej nieobecności na tym forum.Zmieniłem pracę i od jakiegoś czasu już jestem popołudniami w domu.Poprzednia praca to wycieczki zagraniczne,nieobecność w domu itd.Zresztą dopiero dziś odzyskałem hasło,moja wina,mam za dużo założonych kont pocztowych i nie wiedziałem na jakim zalogowany jestem tu.Rozmawiałem z Damianem z Torunia,dziś z Pawłem z Bysi na fonie , czasem z Krzysiem i mam czasem kontakt z Dropsonem w mojej pracy.Pozdrawiam znajomych z forum i z dawnych spocików.Zawitam jeżeli pozwolicie kiedyś jak będzie cieplej ,na jakiś spocik.
Artur82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 no to chłopaki pewnie wpadają przelotem w drodze do Bartka
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 no to chłopaki pewnie wpadają przelotem w drodze do Bartka Bartka nie ma ,a Gosia na zakupach jest z tego co dzwoniliśmy do niej ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Artur i Andrzej już pojechali. jeszcze raz dzięki za wizytę!
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 nie było, Winczako tylko do mnie jeszcze podjechał przy okazji bo był w Bydgoszczy
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Artur i Andrzej już pojechali. jeszcze raz dzięki za wizytę! No powiem Ci Pane ,że zawartość garażu , furmanka od winczako ,odejścia masakryczne Dzięki bardzo za gościnę
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 tak w ogóle to Newman dzisiaj namierzony na Fordońskiej pomiędzy 11, a 12. jechałem Miniakiem, ale pewnie mnie nie widziałeś
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Siemanko... Mieliśmy się zameldować ....no więc ja już w domu ,a Andrzej za jakieś 15 min też będzie.....dzięki Jędruś raz jeszcze
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 dobrze, że dotarliście cali i zdrowi, to ja dziękuję za odwiedziny!
Rekomendowane odpowiedzi