manny90 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Korzystając z dnia wolnego: POLERKA FAJEK - in progress
Norman1989 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kiedy jakiś spot w bydgoszczy będzie z miłą chęciom w padł bym na niego
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 W środy o 19, dolny parking Tesco, sektor 4 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 14:25_________________________________________________ Korzystając z dnia wolnego: POLERKA FAJEK - in progress Poleruj, poleruj... faje mają się błyszczeć
manny90 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pewnie do twoich nie będą się umywać, masz mistrza w polerce Norman wpadaj w środę Generalnie śledź wątek, wtedy będziesz na bieżąco ze spotami
Petara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ma mistrza bo ma jeszcze nie przeżarte fajki...Moje zeby tak się swiecily to bym musiał połowe grubości blachy zeszlifować zeby nie było widać porów A swoja droga byłem dzis w garażu gdzie trzymam moto i przypomniało mi sie ze mam tłumnik przelotowy do A4 Troche taka koncówka a'la Calibra ale zawsze przelot moze sobie go zainstaluje
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ma mistrza bo ma jeszcze nie przeżarte fajki...Chyba nie przyglądałeś się jakie mialem wcześniej wżery, dlatego to nie była szybka robota, pół dnia je lizałem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_powoli_robi_sie_srebrna_strzala_d-t46649.0.html;msg873250#msg873250 Myślę, że to zweryfikowało Twój pogląd
Petara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Miałem wieksze Teraz mi zostały takie jak Ty miałes ale swiecące...Znaczy teraz juz nie z racji zimowego paliwa...Fajki czorne jak komin w elektrociepłowni...NIe chciałbym widziec wnetrznosci turbawki skoro tak szybko sie żaluzje przycinają
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Yeahbuny normalnie człowieka nie pochwali tylko wmawia że miał gorzej
Petara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 :polew:Reniu sie zdenerwował A wskażniczek super sprawa zamiastr na droge to sie na niego non stop patrze
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja i zdenerowanie? piz*nął byś lepiej foto wskaźniczka
Petara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Foto bedzie jak bedzie wyflokowany element Teraz to niesmacznie wygląda...
manny90 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 No niestety u mnie fajki doszczętnie wyżarte ;P żeby śladów nie było to chyba musiałbym obciąć 2-3 cm fajek... Chyba, że zeszlifuje je do grubości kartki [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 16:11_________________________________________________btw... Reniu, jak ściągnąłeś zderzak? Wyczytałem, że w bagażniku są jakieś 4 śruby z podkładkami, ja widzę tylko 2... ;/
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Troche gimnastyki jest, bo musisz dostać się do śrub od strony boczków. Ponoc pomaga odkręcenie listwy progu załadunkowego, ale ponoc łatwo coś urwać i po kilku podejściach odpusciłem ściąganie jej. Do wszystkich śrub dostałem się odginając boczki, wcześniej wykręcając przeszkadzające śrubki. Tak na prawdę to był jeden z trudniejszych etapów całej operacji. Gdyby udało mi się ściągnąć listwę progu załadunkowego to bez problemu odchylił bym boczki by dostać się do śrub.
manny90 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 No właśnie kombinowałem z tym progiem i boczkami, ale ostatecznie się nie powiodło. Jutro jeszcze spróbuję, dzisiaj z grubsza wyszlifowałem, jutro podjadę po jakiś drobny papier ścierny i do końca wyszlifuję. Później polerka
majki77 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 eee tam, szlifujecie te laski wasze zagięte na dół ja mam proste i nie ma problemu z połyskiem pozdrowionka [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:48_________________________________________________mam dobrą polerkę :> widzicie jak koleżanka mi felgi nabłyszcza? :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 majki masz najlepszą polerkę świata
manny90 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak zwał, tak zwał. Ważne, że błyszczy
Rekomendowane odpowiedzi