_Solar_ Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 to am sie jakos ogarnij bo ja tak do połowy listopada powiniennem byc w Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 a w tygodniu dasz rade gdzies podjechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 hmm... no mogłbym ale dopiero tak gdzies po 20... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ty to moze na jutro sie ustawic na tesco na 20? to bym jeszcze ten jedzien dzien sie przekulal na letnim setupie a w czwartek wywalil gwint, bo w piatek juz tego nie ogarne a w sobote cisne na gdansk i raczej szybko nie bede spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 hmm... z dojechaniem pod tesco moze byc problem mały bo nie zanm za bardzo bydgosczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 moj nr chyba masz ?? to sie jakos zgadamy ?? bo teraz niestety znikam z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 a gdzie ty wogole jestes? ja tez za bardzo nie znam bdg ale to jak soc to moze na jakiejs stacji sie ustawimy to ja tyle dojade, i powysylam wiadomosci moze ktos tez bedzie chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja jestem W miejscowosci Tur jakies 12-15 km od bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 dobra to jutro przekrece do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 hmm... z dojechaniem pod tesco moze byc problem mały bo nie zanm za bardzo bydgosczy 3 razy już byłes i nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wisnia bo on by musial leciec 10 i tak jak by sie na lotnisko kierowal i w sumie caly czas prosto i ma tesco po prawej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wisnia bo on by musial leciec 10 i tak jak by sie na lotnisko kierowal i w sumie caly czas prosto i ma tesco po prawej stronie? no tez może,tylko że tam teraz ryją drogowcy i lipa straszna, od Białych Błót wlatuje i też caly czas prosto,tyle że pare świateł i jedno rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 dobra ja tez spadam, jak cos to jutro na telefon sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 albo w Solcu na stacji się umówcie na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Solar w Bydgoszczy, a ja w Chełmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Solar w Bydgoszczy, a ja w Chełmie zawsze możesz zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 albo w Solcu na stacji się umówcie na 10 tez moze byc jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Solar w Bydgoszczy, a ja w Chełmie zawsze możesz zdjąć Jedrek w chelmie chodzisz...a co do woja uciekłeś przed narzeczoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Mozna sie ustawic o 20 wstepnie mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Solar w Bydgoszczy, a ja w Chełmie zawsze możesz zdjąć Jedrek w chelmie chodzisz...a co do woja uciekłeś przed narzeczoną toć chyba go narzeczona nie bije ale zawsze w Chełmie bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi