Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Reniu podjedziesz dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Eeee... gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Solar w Bydgoszczy, a ja w Chełmie zawsze możesz zdjąć Jedrek w chelmie chodzisz...a co do woja uciekłeś przed narzeczoną hahahah, ale ja nie mam jeszcze narzeczonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 rozmawialem z Solarem i Wisnia i dzisiaj odpuszczamy spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ja nie wiem czy do weekendu się wyrobię dzisiaj cały dzień w hotelu bo pada ciul wie co jutro będzie,a robota stoi:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 dzieje się coś w najbliższym czasie? Przemek nie opatrzyły Ci się Twoje Avusy? Bo muszę coś na lato zacząć szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 dzieje się coś w najbliższym czasie? Przemek nie opatrzyły Ci się Twoje Avusy? Bo muszę coś na lato zacząć szukać z tego co pisał to sa do pchniecia bez opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 1200 bez opon + dystanse i sruby, jutro zdejmuje do piatku jestem na miejscu, jak cos to dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bartas zabieraj...avus III piekne kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ja mam II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ja mam II no ok to mylę modele...ale i tak są kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 pakiet to czarna stal + 1be + gumowe dywany Ja już tak od 2 tygodni "przymusowo" czarne stalusy + gumowe dywany + gewinde 3cm w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ja tez od dzis zima pakiet , i czekam do wiosny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 1200 bez opon + dystanse i sruby, jutro zdejmuje do piatku jestem na miejscu, jak cos to dzwon jutro się zdzwonimy, zaczynam srebrniki zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 a co Wy tak na ten pakiet zimowy narzekacie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nie wiem ale za chwile obciachem będzie jazda we wrześniu "na lecie" jeszcze wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ja jeszcze jakoś 2 tygodnie na letnich pojeżdżę.. założę zimówki i znów będzie wyglądał jak na małych, brzydkich stalówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi