Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hello, ale skwar dzis , mysle że się wstrzymamy ze spotkaniem, tak żeby każdemu pasowało i coś większego się zorganizuje... np.Ośrodek wypoczynkowy "Julia" julia.bydgoszcz.pl

Opublikowano

Ja i tak bym nie podjechał, kolejny problem i to większy bo cieknąca pompa wspomagania :facepalm: czyli problemów ciąg dalszy a już chciałem powiedzieć że mój pech się skończył a tu h*j... :facepalm:

Opublikowano

Ja i tak bym nie podjechał, kolejny problem i to większy bo cieknąca pompa wspomagania :facepalm: czyli problemów ciąg dalszy a już chciałem powiedzieć że mój pech się skończył a tu h*j... :facepalm:

U mnie w Zamościu "rumuny" mają szrot i ostatnio rozebrali na części angielke B5 tylko 1.8 benzyna podejrzewam ze mają pompe wspomagania tylko nie wiem czy pasuje do twojego diesla :wink:

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

U mnie w Zamościu "rumuny" mają szrot i ostatnio rozebrali na części angielke B5 tylko 1.8 benzyna podejrzewam ze mają pompe wspomagania tylko nie wiem czy pasuje do twojego diesla :wink:

przed czy po lift?

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

Tak mieszkam na błoniu :)

ja też a jeszcze jej nie widziałem

Opublikowano

przed czy po lift?

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

Tak mieszkam na błoniu :)

ja też a jeszcze jej nie widziałem

Właśnie dlatego podjadę na następnego spota :)

Opublikowano
  • Autor

ps. u "armenów" dostaniesz wszystkie czesci ;)

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki za info, być może zamówię z forum, nie wiem jeszcze :wink: Za belkę na szrocie przepłaciłem, najpierw muszę poszperać co i jak w tym temacie bo zielony jestem, bo w sumie maglownica też się poci :facepalm:

Opublikowano

na forum byly (podejrzewam ze jeszcze sa) pompy wspomagania od 2,5 niby p&p 120barowe..... za 100 z kw, koles pisze ze troche jeszcze polataja..... sam jestem ciekawy czy kiera z taka pompa bedzie chodzila lzej?

---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/pompy-wspomagania-120-bar-najwydajniesze-330256/

Opublikowano

A się regeneruje takie pompy? Bo kupić i wrzucić to nie problem, tylko żeby to się nie wysrało po roku, albo i krócej :facepalm: W ogóle to jestem zielony w tym temacie...

Opublikowano
Opublikowano

Kierowniku, gratuluję ożenku! :hi:

gość, który miał przyjechać oglądać Q7 mnie olał i nawet nie zadzwonił.. :thumbdown: czekam na telefon z jednego z PL salonów (już 2 razy dzwonili), że klient złożył zamówienie na takie auto jak nasze. mają się kontaktować w okolicy środy-czwartku. mam nadzieję, że się uda :naughty:

Opublikowano
A się regeneruje takie pompy? Bo kupić i wrzucić to nie problem, tylko żeby to się nie wysrało po roku, albo i krócej :facepalm: W ogóle to jestem zielony w tym temacie...

jeżeli magiel Ci się poci to bądź pewien że po wymianie pompy wysra się na pewno... nie chcę krakać ale pewnie będziesz musiał wymienić to i to....

Opublikowano

problem jest chyba z pompa, co do magla jezeli nie byl juz robiony to kwestia czasu.... krotkiego czasu i zacznie gnoic przy koncowkach.... koszt regeneracji ok 800zl :facepalm:

Opublikowano

Pany dzisiaj wyczyscilem przepustnice i auto nadal gaslo po puszczeniu gazu więc zajolem się świecami delikatnie je wyczyscilem i teraz silnik nie równo pracuje bo nie pali na dwie świece bo były już na wykończeniu teraz muszę kupić 4 nowe i tu pytanie jakie mam kupić teraz są 3elektrodowe i chyba lepiej żeby takie zostały

Opublikowano

jeżeli magiel Ci się poci to bądź pewien że po wymianie pompy wysra się na pewno... nie chcę krakać ale pewnie będziesz musiał wymienić to i to....

Też o tym myślę i mi to spędza sen z powiek, pompa się wysrała bo łożysko się rozpadło :facepalm: Nie dało się ściągnąć więc jutro szukanie drugiej pompy ori używanej... Przemko, już gnoi z prawej strony :facepalm: Ciekawe czy za chwilę znów cuś nie nawali...:kwasny:

Opublikowano