wera :) Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 chłopaki mam pytanko co jakiś czas zapala mi się kontrolka od oleju to co możliwe było już sprawdzane i nadal się zapala oco kaman bo zwariuje z nią
dobis1 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 chłopaki mam pytanko co jakiś czas zapala mi się kontrolka od oleju to co możliwe było już sprawdzane i nadal się zapala oco kaman bo zwariuje z nią z tego co pamiętam to masz 1,8 benza... pewnie masz to co przerabiał WIŚNIA - zapchany smok pompy oleju.....
WIŚNIA Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 chłopaki mam pytanko co jakiś czas zapala mi się kontrolka od oleju to co możliwe było już sprawdzane i nadal się zapala oco kaman bo zwariuje z nią z tego co pamiętam to masz 1,8 benza... pewnie masz to co przerabiał WIŚNIA - zapchany smok pompy oleju..... A to nic przyjemnego wywalać miche Patykiem pisane A ciśnienie oleju miernikiem sprawdzałaś? Patykiem pisane
dobis1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 po długiej przerwie bula się na FB pojawił to i na A4 zajrzał
bula87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 po długiej przerwie bula się na FB pojawił to i na A4 zajrzał no ba w końcu w domu i normalny internet ale jutro dalej w drogę i trzeba będzie dalej zapie*dalać
wera :) Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 no było sprawdzane to ciśnienie tak mi przynajmniej powiedzieli więc nie wiem co dalej z tym zrobić bo zapala się nadal
bula87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 no było sprawdzane to ciśnienie tak mi przynajmniej powiedzieli więc nie wiem co dalej z tym zrobić bo zapala się nadal ja miałem tak, gdy czujnik oleju w misce padł..po otwarciu i zamknięciu maski kontrolka znikała, nie wiem czy w benzynie też tak jest umieszczony
Arkadiush Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 siema łotry ostatnio w TVN TURBO w programie "absurdy drogowe" było o Bydgoszczy i moście jakimś
Taacz Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Panowie, ktoś poleci jakis sprawdzony i uczciwy warsztat w bydgoszczy lub okolicach, do ktorego oddaje swoja furmanke? Rozrzad chce zrobic i olej zmienic, polecicie kogos bo ja mam tylko magika od fordów a audi mam stosunkowo krótko :< Edytowane 17 Listopada 2014 przez Taacz
wkasza Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Ja od lat audice oddaje do Tego warsztatu http://www.autoservicev8.pl/kontakt.php zajmuje się głównie tą marką i jest naprawdę dobry. Zadzwoń do Wojtka tel 502-603-269 Edytowane 17 Listopada 2014 przez wkasza
Taacz Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Już dwa razy ktoś mi wspominał o tym warsztacie, jeszcze mam dosyć blisko na koronowską, także jutro tam chyba pojadę. Dzięki za potwierdzenie informacji Pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 siema łotry ostatnio w TVN TURBO w programie "absurdy drogowe" było o Bydgoszczy i moście jakimś pewnie o nowym moście uniwersyteckim, w którym po miesiącu stwierdzono, że trzeba wymienić nawierzchnię
Rekomendowane odpowiedzi