eltom Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Znowu powiało lekko zimą Ale i tak już trzeba się rozgladać za wiosennymi butami
szewczyk91 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siemka Jest sprawa w mojej Audi padł licznik czy ktoś z was nie posiada na sprzedaż albo nie znacie kogoś kto chciałby sprzedać w grę wchodzi tylko sprawny
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Siemka Jest sprawa w mojej Audi padł licznik czy ktoś z was nie posiada na sprzedaż albo nie znacie kogoś kto chciałby sprzedać w grę wchodzi tylko sprawny nie lepiej sprzedać go i wymienić na zdrowszy model? co chwilę coś..
szewczyk91 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Właśnie cały czas było to samo nie mogłem odpalić auta dwóch elektryków sprawdzało auto wyciągnęli licznik i podłączyli osobno gdzieś w liczniku zanika sygnał na trasie immo mówią że nie da się naprawić a już myślę nad wymianą ale pewnie pod koniec roku choć są też plany na nowe lokum
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Arturoo, Ciebie chyba o BT nie muszę pytać?
Rekomendowane odpowiedzi