Maniu. Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Lepsze sprężenie na zimnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Panowie, teraz pytanie do was i proszę o konkretne odpowiedzi, co sądzicie o letniej organizacji zlotu ogólnopolskiego naszego klubu A4 w Skorzęcinie? Wstępnie się dowiadywałem co i jak, czekam na telefon od kierownika hotelu jeśli chodzi o ceny i termin bo to jest najważniejsze. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 a będą kampingi? bez tego nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Hotel Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja jestem nawet bardzo za i fajnie by było wybrać się autami na tor Poznań. Wiem, że inne ekipy tak robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Hotel Pasuje? tak poważnie to ja jestem zawsze za, jeżeli chodzi o zloty ogólnopolskie.. a zwłaszcza jeżeli jest tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 a będą kampingi? bez tego nie jadę ale znowu śpimy w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja również za 40 km tam mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielbobik20 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Pewnie ja bym sie pisał ale termin cena to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 czołem Pany, 07.02 w sobotę cały dzień będę na obiekcie moto park w Toruniu przy ulicy Bielańskiej, było by bardzo fajnie przy okazji poznać kolegów z okolic Kujawsko-Pomorskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Właśnie panowie czekam za telefonem od kierownika hotelu w sprawie ceny i terminu, na pewno się dowiecie czołem Pany, 07.02 w sobotę cały dzień będę na obiekcie moto park w Toruniu przy ulicy Bielańskiej, było by bardzo fajnie przy okazji poznać kolegów z okolic Kujawsko-Pomorskiego Oczywiście ja się wybieram, nie wiem jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Właśnie panowie czekam za telefonem od kierownika hotelu w sprawie ceny i terminu, na pewno się dowiecie czołem Pany, 07.02 w sobotę cały dzień będę na obiekcie moto park w Toruniu przy ulicy Bielańskiej, było by bardzo fajnie przy okazji poznać kolegów z okolic Kujawsko-Pomorskiego Oczywiście ja się wybieram, nie wiem jak reszta W sumie może być tylko na która? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) a będą kampingi? bez tego nie jadę ale znowu śpimy w jednym Nie ma innej opcji czołem Pany, 07.02 w sobotę cały dzień będę na obiekcie moto park w Toruniu przy ulicy Bielańskiej, było by bardzo fajnie przy okazji poznać kolegów z okolic Kujawsko-Pomorskiego Ja akurat wtedy jestem w trójmieście na kawalerskim Edytowane 27 Stycznia 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Właśnie panowie czekam za telefonem od kierownika hotelu w sprawie ceny i terminu, na pewno się dowiecie czołem Pany, 07.02 w sobotę cały dzień będę na obiekcie moto park w Toruniu przy ulicy Bielańskiej, było by bardzo fajnie przy okazji poznać kolegów z okolic Kujawsko-Pomorskiego Oczywiście ja się wybieram, nie wiem jak reszta W sumie może być tylko na która? Dogadamy się bliżej terminu, ja będę mógł w sobotę od rana jechać, piątek niestety praca Wrzucam gdyby ktoś jeszcze nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi