wkasza Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jesteśmy z lukasza4 kupe aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzięki Pany za mini spota :-) Było co zobaczyć, kilka ciekawych aut po torze jeździło. Do następnego! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 dzięki również za spot auta fajne..ale czar prysł jak zamknąłem drzwi swojego auta z moim 1/2 quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Bartek, miałem to samo. Człowiek zrobił błąd kupując inwalidę A teraz człowiek się tylko wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undertaker20 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Co wy gadacie ośką też dawało rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosiak Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam, powiedzcie mi gdzie jest jakiś warsztat najlepiej Toruń/Bydgoszcz gdzie mogę dać felgi do regeneracj. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Do regeneracji w znaczeniu piaskowanie i malowanie czy prostowanie? Słyszałem że w Przysieku jest jakiś gosciu który dobrze prostuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 O tym przysieku już też dobre opinie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosiak Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 chodzi mi o ubytki, piaskowanie, malowanie. Jakiś konkretny kontakt do tego przysieka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) 501-414-445 Tylko że on chyba nie maluje, musisz się dogadać z nim. Zapomniałem nawet jego imienia Edytowane 8 Lutego 2015 przez ?ukaszA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saat Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) skrecasz na swiatlach w przysieku - sa to jedyne swiatla i widzisz 2 male bloki, za tymi blokami masz garaze , na szczycie jednego jest namalowana duza felga ulica wspolna https://www.google.pl/maps/@53.032001,18.500119,3a,15y,26.44h,84.86t/data=!3m4!1e1!3m2!1sHNqSZ0DpmHGFGuJiGkdIBw!2e0 Edytowane 8 Lutego 2015 przez saat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 jakiś spot się dziś kroi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja nie dam rady dojechać na spot. Jeszcze Trójmiasto i raczej koło 18 wyjazd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ja dziś odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 100 lat Winczako! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi