ŁukaszA4 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Siemka To tym bardziej po południu pasuje, już dzwonię pamiekasz ktora strone tej tylnej krzywej belki mi odcinales? Wydaje mi się że to była lewa strona, strona kierowcy, czemu pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dobre zdjęcie, można by na główne w nasz wątek dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Reniu ma chyba tylko możliwość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Siemka To tym bardziej po południu pasuje, już dzwonię pamiekasz ktora strone tej tylnej krzywej belki mi odcinales? Wydaje mi się że to była lewa strona, strona kierowcy, czemu pytasz? bo znalazlem zacisk i jarzmo do testow a niechce mi sie do garazu jechac sprawdzic Reniu ma chyba tylko możliwość.. napisz mu pw to Reniu to ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 oj tam oj tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Buła myślisz nad felami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Witam Buła myślisz nad felami? Jakie chce wrzucić? Edytowane 10 Marca 2015 przez ?ukaszA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Siema. [emoji111] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Buła myślisz nad felami? Mysle ale zobaczymy co mi zainteresowany w pracy powie bo mam jeszcze jedna opcje ale et52:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Buła myślisz nad felami? Mysle ale zobaczymy co mi zainteresowany w pracy powie bo mam jeszcze jedna opcje ale et52:/A szerokość? Nie będzie za tłusto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Buła myślisz nad felami? Mysle ale zobaczymy co mi zainteresowany w pracy powie bo mam jeszcze jedna opcje ale et52:/A szerokość? Nie będzie za tłusto? albo tłusto, albo wcale szerokość 8,5 cala ale i tak trzeba dystans bo teraz mam 48 i musi być min.5mm jak zgram to co mam to będzie et 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 To by się zgadzało bo ją mam et 45-48 nie pamiętam na 8.5" i ciasno trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi