BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 rozkrecisz gwint i bedzie dobrzeb mam jeszcze trochę chemii w zanadrzu, może środek do czyszczenia pieców i kominków lub płyn hamulcowy do tego klucz do filtrów z łańcuchem i może się ruszy... Nie ma wyjścia W końcu musi odpuścić Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 mój taki fabryczny...Jest git Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka rozkrecisz gwint i bedzie dobrzeb Jeszcze niżej? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka oczywiście, że niżej przynajmniej tak jak w zeszłym roku, a że teraz wyjeżdżam tylko w weekendy to może i kilka mm poleci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wcześniej nie widziałem Ile było różnicy? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 przynajmniej 1,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To dużo Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 przynajmniej 1,5cmDobisowi daj, nie rób scen nabazgrane z Tapatalka Albo przywieź do mnie POMOGĘ nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A co tutaj się wyprawia?! O tej godzinie??? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A co tutaj się wyprawia?! O tej godzinie??? heheQltura panie pełna nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dobis musi troche odpoczac od mojego auta bo niedlugo wahacze itd. Im rzadziej je widzi tym przyjemniej sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dobis musi troche odpoczac od mojego auta bo niedlugo wahacze itd. Im rzadziej je widzi tym przyjemniej sie robi Żaby, wd, płyn hamulcowy, cola i nie ma opcji że nie puści nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Bartek a jakie masz te talerzyki? Jakieś ori aluminiowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Dobis musi troche odpoczac od mojego auta bo niedlugo wahacze itd. Im rzadziej je widzi tym przyjemniej sie robi Żaby, wd, płyn hamulcowy, cola i nie ma opcji że nie puścinabazgrane z Tapatalka no będę jeszcze próbował, do 3 razy sztuka Bartek a jakie masz te talerzyki? Jakieś ori aluminiowe? taa...dolne idą bez problemu, górne trzymają..w tym tygodniu może jeszcze pomeczę mały edit palec chyba wybity, ale jest 62cm od ziemi Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez bula87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dobis musi troche odpoczac od mojego auta bo niedlugo wahacze itd. Im rzadziej je widzi tym przyjemniej sie robi Żaby, wd, płyn hamulcowy, cola i nie ma opcji że nie puścinabazgrane z Tapatalka no będę jeszcze próbował, do 3 razy sztukaBartek a jakie masz te talerzyki? Jakieś ori aluminiowe?taa...dolne idą bez problemu, górne trzymają..w tym tygodniu może jeszcze pomeczęmały edit palec chyba wybity, ale jest 62cm od ziemi W końcu poszło Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No przód jest..4 godziny walki ale nawet sie ucieszylem jak na wjeździe przetarłem może jutro tył sie uda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No przód jest..4 godziny walki ale nawet sie ucieszylem jak na wjeździe przetarłem może jutro tył sie uda..Wierzę, że dasz radę! Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi