musti Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Będę na działce w ten weekend od piątku , ale nie dam rady wybrać się z Wami na gokarty niestety Jak coś to zapraszam do siebie
bula87 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Będę na działce w ten weekend od piątku , ale nie dam rady wybrać się z Wami na gokarty niestety Jak coś to zapraszam do siebie możliwe że będę miał załadunek w okolicach Płońska więc jak coś to na powrocie odwiedzę..
musti Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Będę na działce w ten weekend od piątku , ale nie dam rady wybrać się z Wami na gokarty niestety Jak coś to zapraszam do siebie możliwe że będę miał załadunek w okolicach Płońska więc jak coś to na powrocie odwiedzę.. śmiało jak coś to dzwonić
musti Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 a gdzież ty masz działke? 40km od Torunia w stronę W-wy Droga nr. 10
jedrekx Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 jak już wcześniej wspominałem, wyprzedaż aut u mnie w firmie: 2x Ford Focus II gen. 1.6TDCI 109 koni: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/323058-ford-focus-mk-ii-kombi-16tdci-2-sztuki/ 2x VW Caddy 1.9TDI 75 koni, homologacja na ciężarowy, 5-os: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/323057-vw-caddy-2-sztuki/ pełne FV. kwoty do negocjacji!
Audi Maniak Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 A kiedy coś się zbiera w Bydgoszczy? Podjechał bym na pierwszego spotka
Bieniek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czyje? Sent from my iPhone using Tapatalk
jedrekx Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 To chyba Janek przestał się udzielać.. A kiedy coś się zbiera w Bydgoszczy? Podjechał bym na pierwszego spotka W niedziele są gokartyw Toruniu
Bieniek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ale rozkopane macie w bdg. Sent from my iPhone using Tapatalk
Audi Maniak Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie no na Toruń teraz nie mogę. Mam niemowlaka w domu więc nie bardzo chciał bym jechać w drogę. Poczekam na BDG
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ale rozkopane macie w bdg. Sent from my iPhone using Tapatalk no niestety.. tramwaj budują przez pół Bydgoszczy, dlatego jest jak jest.. ale będzie dobrze, w końcu no i dopiero skończyli budowę Ikei ja nie dość, że miałem roboty koło domu (tramwaj) to i pod firmą jeszcze były (Ikea)
Rekomendowane odpowiedzi