ŁukaszA4 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Jeszcze raz Eltom wszystkiego najlepszego, szczęścia i kobiety u boku, oj przydała by Ci się hue hue Stary już zamówił ten map sensor po rozmowie mi powiedział, pytał się czy masz jakiegoś speca od elektryki bo z klimą ma problem, podobno prąd nie dochodzi tak mi powiedział Auto odebrane od mechaniora, tłoczek wymieniony, górne wahacze również, jeszcze mi dorzucił ori wisko bo mu marudziłem że mi jakieś stare wrzucił, zostało jeszcze wymienić magiel, końcówki, zmienić olej i to wisko i będzie git Edytowane 19 Czerwca 2015 przez ?ukaszA4
szewczyk91 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Siemanko!!! Mam pytanko. Zakupiłem Tarcze na przód do mojej A4 do wymiany przymierzam się w niedziele po kościele :-) Ale no właśnie ale kupiłem tarczę o średnicy 288mm wentylowane u mnie w autko są 280mm wentylowane powiedzcie mi proszę czy te tarczę, które kupiłem będą pasować. Pisałem już gdzie indziej ale nikt nie odpowiada może wy orientujecie się w temacie
Prezes870 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 No niestety ale nie podejda. Musisz zmienic tez zaciski
szewczyk91 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 No niestety ale nie podejda. Musisz zmienic tez zaciski Ok dzięki za odpowiedz będę zmieniał Pozdro
WIŚNIA Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ktoś kiedyś z tego co pamiętam jarzma podszlifował tam gdzie tarcza śmiga i wlazły, Zaciski nie mają za dużego znaczenia nabazgrane z Tapatalka Armi chyba jak jeszcze B5 miał, ale pewien nie jestem nabazgrane z Tapatalka
eltom Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Siemaaaa A kiedy w Opolu jest? 27-28 czerwca RACEISM jest w Opolu Ja właśnie w zeszłym roku byłem, więc w tym także chciałbym się wybrać. A tam jest na co popatrzeć, oj jest.
eltom Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 A dzięki, dzięki za życzenia No i w ogóle to
zybi81 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Goooood morning Vietanam Edytowane 21 Czerwca 2015 przez zybi81
Rekomendowane odpowiedzi