bula87 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 no to w końcu 2DIN na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jędrek, poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 U mnie w wątku są fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Też będę miał niedługo nowego moda....DPF Out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Leszek, co się stało - umarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Leszek, co się stało - umarł? sporadyczny błąd wywalał, a od dwóch dni autko czasami dławi się na niższych biegach i wywala błąd DPF, wczoraj po diagnostyce wyszło że zapełniony,co jest mega dziwne bo co chwilę trasę jeździłem i kontrolowałem to, ale jak widać, DPF to cwany wynalazek także będzie operacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam Was, jako nowy z okolic. Obserwuję Was już jakiś czas Chyba pora się ujawnić, ostatnio miałem chęć podjechać na spot do Torunia, ale głośniki ogarniałem i tak jakoś "odwagi" zbrakło Mam na imię Michał, mam 20 lat w tym roku ukończę 21 (także gówniarz jeszcze ), pochodzę z Chełmna, moją A4-reczkę nabyłem po dość długim oszczędzaniu niedawno (jakoś w lutym chyba) poprzedniczką A4, była pancerna 80 b3, 1.6TDI. Wysłużyła się, i głównie z braku klimy, abs nastąpiła zmiana (i chęć posiadania czegoś nowszego). Interesuję się Audi-cami ponieważ hmmm, w sumie nie wiem, od młodości w domu gościły głównie 80 w tym dwie b2, jedna b2 coupe, jedna b3, jedna b4(jeszcze jest) ... Obycie się z nimi ? ... Podobają mi się (stylizacja) Mają taki swój "klimat". Są wygodne, dobrze wyposażone jak na swoje roczniki, no i awaryjność w porównaniu do innych marek niższa. Z aut jakoś nie trawie BMW... No i to chyba na tyle Edytowane 25 Maja 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) No siema, zapraszamy na spoty [emoji6] Edytowane 25 Maja 2016 przez WIŚNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) http://www.fotosik.pl/zdjecie/d42a5c0b119ffe20 http://www.fotosik.pl/zdjecie/762ed991cc92307e Na razie z zewnątrz zmieniłem wycieraczki na aero, ramiona z passata B5 FL, pióra oximo (lepszy docisk, wygląd). No i wymiana głośników przód, w weekend chyba zmienię tył, jak paczka w piątek dojdzie Edytowane 25 Maja 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 http://www.fotosik.pl/zdjecie/d42a5c0b119ffe20 http://www.fotosik.pl/zdjecie/762ed991cc92307e Na razie z zewnątrz zmieniłem wycieraczki na aero, ramiona z passata B5 FL, pióra oximo (lepszy docisk, wygląd). No i wymiana głośników przód, w weekend chyba zmienię tył, jak paczka w piątek dojdzie Jaki motor w niej siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) 1.8(125km) ARG czysta benzynka, LPG raczej nie zagości Edytowane 25 Maja 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Siemanko kolego następnym razem nie ma co się zastanawiać tylko wpadać łączy nas wszystkich jedno pasja do tych aut , każdy mile widziany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam nowego Kolegę! nie ma się co nas bać, jesteśmy ekipą, która z chęcią "przyjmuje" nowe twarze do naszego grona. Każdy z nas zaliczał swój pierwszy raz nie gryziemy, spokojnie masz bardzo ładną audiczkę, jakieś mody przewidujesz (poza głośniczkami)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Na razie muszę odbić się trochę z $$$ I tak delikatnie inwestuję, po głośnikach planuję kupić jeszcze osłony pod silnik przed zimą, nie wiem czy na skrzynie też (czy warto) ... Zakonserwuję spód auta. Chciałbym dołożyć kontrolę trakcji, jakby była taka możliwość (bo niestety brak). I w najbliższych planach zakup Poorboy`a NL Co dalej to nie wiem... Coś się pewnie znajdzie jak zawsze Edytowane 26 Maja 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi