wkasza Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 ul. Toruńska 59, 85-023 Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 na 16:00 nie wyrobie się raczej, może na 18:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiko95 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgodze sie z poprzednikiem, ze skorzecina do ina i wtedy do bydgoszczy cieżko bedzie na 16 tyle że ja sam nie wiem czy na 18 dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 No ja po prostu nie dam rady na 16:00 bo to w sumie środek dnia dla mnie, możemy na 18:00 wstępnie a potem się poczeka na Was to nie problem, ostatnio do po 20:00 gadaliśmy, wezmę lustro jak zawsze porobię fotki, wieczorem będzie fajne światło....Jędruś zabież kalendarze ze 2 czy 3 szt bym przygrnał jak masz i jak coś to niech reszta się wypowie jak pasuje 18:00 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 O 18 odpadam, muszę być na 18:30 w fordonie.. najwyżej dziś odpuszczę spot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 To może 17:00 ? Jakoś się dopasujemy trzeba ustalić godzinę to tez zacznę się streszczać żeby się wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Mi każda godzina pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 To wydaje mi 17 to będzie najlepiej i tak pewnie trochę postoimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 17:00 czyli, Jędrek weź kalendarze dla mnie, ja bede tak 17:30 pewnie do zoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Do Toronto będziecie lecieć czy zostajecie pod Łuczniczką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiko95 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ze mna może być ciężko bo sie nie wyrobie na 17, moj możliwy przyjazd do bydzi to ok 18-19 wiec jeśli bedziecie tak długo dajcie znac czy warto mi bedzie się wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Będę chwilkę po 17:00 i dłużej niz godzine nie zostaje czyli tak do 18:00 a jak reszta? trzeba w końcu ustalić dzień, miejsce i godzine stałych spotów, na poczatek np raz w miesiacu....co myślicie ? bo za dużo niewiadomych jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jestem juz na miejscu, dolna cześć parkingu jest zamknieta ozatym sa objazdy z strony Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Pytanie techniczne czy ja mam tez wrzucać fotki w watek " zdjęcia ze spotów" czy tylko tutaj co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Pytanie techniczne czy ja mam tez wrzucać fotki w watek " zdjęcia ze spotów" czy tylko tutaj co myślicie ? myślę że tutaj będzie dobrze zawszę ostatnio tak jest po za tym wszystko poruszamy tutaj czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 S-pot Bydgoszcz 03.07.2016r Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Zdjęcia bajka Pozdrowienia dla naszego fotografa !! Edytowane 3 Lipca 2016 przez suppapeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 foto kozak dodam sobie na profil w końcu coś a nie moje fotki z 3310 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi