majki77 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 chodzi o to że słychać jak "grają" i trzeba je naprawić(w moim myśleniu wymienić) z resztą sie zgodze, pompa, przeguby itd ale szklanki w dieslu grają, żebyś tak jak nowek nie poplynął przez tych twoich mechaników ty lepiej chłopie dobrze monitoruj sprawe i pytaj dużo na forum, chyba że kasy masz na takie imprezy jak lodu tylko pamiętaj że przeinwestować się to nie problem w sprawiwach mechanicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 jakiego mechanika polecacie??bydg-toruń.a za uszczelnienie pompy paliwa 450zł to dużo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ja jak jezdzilem jakiego mechanika polecacie??bydg-toruń.a za uszczelnienie pompy paliwa 450zł to dużo?? ja jak jezdzilem to na koronowska-kiedys pracowali w serwisie audi i teraz maja swoj warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 popytam podzwonie.dzieki a tu coś na deser http://www.youtube.com/watch?v=JHChEb67yb4&feature=browch Subaru Impreza STi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Wiadomość ode mnie dostałeś, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 tak dostałem Reniu.Wielkie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Generalnie to z Twoich opowiesci wynika ze wszystkie auta kupujesz ktore trzeba doinwestowywac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 grzechu..może po prostu wlej gęstszy olej...samochód nie nowy,silnik troszkę przebiegu ma wiec i luzy się pojawiają... w hydrauliku jak dobrze pamiętam powinno się stosować 10w/40 (nie nowych bo tam jest 5w/40)wlej po prostu 15w40 i powinno być cicho. Zakup szklanek to dosyć dozy koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Co sadzicie o tym tylko nie wiem czy z napisem czy bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Mi się nie podoba taki kontrast. Kup lepiej ORI skórę, jak chcesz jasne to masz tu: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_kpl_skor_audi_s4_nie_recaro-t115335.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 to mi wychodzi 400zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A jakie masz stołki? Kubełki jak na tych fotkach czy zwykłe naleśniki? Ja szukam czarnych kubłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 naleśniki Na razie robię bmw 316 w czarno czerwonej eko skórze z wujasem zobaczymy jak wyjdzie najgorsze to te boczki ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Widze Reniu kolejny ori fan na tym forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie każda kombinacja mi się podoba, stąd polecenie tego co dobre i sprawdzone U Ciebie jest fajne połączenie kolorów, nie burzy to mojego poczucia estetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 heh U Ciebie nie..A spojrz co inni pisali(ori wielbiciele) jak pokazywałem swoja a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Każdy robi auto pod siebie i przede wszystkim autorowi ma się podobać. Porady i opinie są bardzo cenne bo pozwalają czasem człowieka naprowadzić na właściwą drogę, niekoniecznie drogę "ORI" Decyzja należy do właściciela autka i od jego poczynań zalezy czy auto będzie gustowne czy lekko odpustowe a że gusta są różne dlatego wszystkim się nie przypasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dlatego ja pytam o rade wszystkich mnie np sie widza ale zamiast bieli to taka stal jak listwy wew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi