jedrekx Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 wpisuj się, do 17.02 trzeba wpłacić zaliczkę, więc w razie czego po prostu nie wpiszesz i Cię wywalą z listy.. ktoś jeszcze chce jechać? Buła? szczęśliwego Nowego Roku!
bula87 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 wpisuj się, do 17.02 trzeba wpłacić zaliczkę, więc w razie czego po prostu nie wpiszesz i Cię wywalą z listy.. ktoś jeszcze chce jechać? Buła? szczęśliwego Nowego Roku! z miłą chęcią bym pojechał, ale Panda tylko 168km/h jedzie na maksa, więc Was nie dogonię na autostradzie
FroS-t Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mało kto tu zagląda.....ale życze Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, dużo zdrówka, malo zmartwień, no i gotówki na uparagnione mody !!!! wpisuj się, do 17.02 trzeba wpłacić zaliczkę, więc w razie czego po prostu nie wpiszesz i Cię wywalą z listy.. ktoś jeszcze chce jechać? Buła? szczęśliwego Nowego Roku! z miłą chęcią bym pojechał, ale Panda tylko 168km/h jedzie na maksa, więc Was nie dogonię na autostradzie Jędrek w tym wielkim A6 wszystkich Nas pomieści
bula87 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!
jedrekx Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jędrek w tym wielkim A6 wszystkich Nas pomieści no raczej :kox: z miłą chęcią bym pojechał, ale Panda tylko 168km/h jedzie na maksa, więc Was nie dogonię na autostradzie jak będziesz gardził Pandą albo A6tką to weź Volvo od Natalii.. no chyba Ci pozwoli pożyczyć na pijacki weekend a tak w ogóle to
bula87 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jędrek w tym wielkim A6 wszystkich Nas pomieści no raczej :kox: z miłą chęcią bym pojechał, ale Panda tylko 168km/h jedzie na maksa, więc Was nie dogonię na autostradzie jak będziesz gardził Pandą albo A6tką to weź Volvo od Natalii.. no chyba Ci pozwoli pożyczyć na pijacki weekend a tak w ogóle to Już jest oferta A5 z Torunia, ale muszę nowe mapy załatwić na zlocie
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 jakiś spot by się przydał bo od dłuższego czasu słabizna..
bula87 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 jakiś spot by się przydał bo od dłuższego czasu słabizna.. w sobotę mogę podjechać gdzieś...niedziela odpada
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 w sobotę obiecałem młodemu wyjazd do aquaparku i jedziemy do Redy :/
FroS-t Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mnie cały weekend nie ma, lece do Wrocławia
bula87 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 w sobotę obiecałem młodemu wyjazd do aquaparku i jedziemy do Redy :/ a kiedy miałbyś czas żeby jedno auto sprawdzić VCDS'em?
jedrekx Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 w niedzielę będę luźniejszy, zadzwoń to się dogadamy
bula87 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 w niedzielę będę luźniejszy, zadzwoń to się dogadamy ok, to jesteśmy in touch, bo muszę to w weekend załatwić
FroS-t Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Kupie gdzies jakieś fajne ledy w5w w Bydzi z wyjatkiem xenartz ? z Can busem oczywiście, nie chce nigdzie rezystorów wsadzać, te co miałem juz sie przepaliły i w xenartz kupiłem dwa komplety i kicha, dyskoteka jest........
eltom Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Leszek, uderz do tego gościa: https://a4-klub.pl/index.php?/topic/229778-moduly-oswietlenie-led-can-bus-do-naszych-a4/ Kolegę Tomka znam osobiście i ledy od Niego także długo mi służyły w poprzednim aucie, szczerze polecam.
FroS-t Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 No do Tomka na pewno sie odezwe bo chce całe wnetrze od niego własnie w ledach, a do halogenów i postojówek juz wybrałem, wrzuce zwykłe żarówki a dokładnie Osram Cool Blue Intense,ledów własnie w postojówkach i halogenach mam dość i po dziurki w nosie, zawsze coś mruga, przepala się itp a te Osramy całkiem fajnie sie prezentują, miałem też z Osramu Nightbreakery H7 ale w B6 i też super dawały, te Cool Blue Intense ludzie polecają i fajna barwa wychodzi no i najwazniejsze to zwykła żarówa.
Rekomendowane odpowiedzi