FroS-t Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja lece do Wrocka, ale fajne fotki by wyszły w takim śniegu swoja droga ciekawe jak trasa będzie wyglądała..... Chyba że wrócę w miare wczesnie w niedziele bo wyjeżdzam jutro.....
wkasza Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jest ktoś chętny na nocne zabawy po parkingach? Mój numer 661070699
WIŚNIA Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja lece do Wrocka, ale fajne fotki by wyszły w takim śniegu swoja droga ciekawe jak trasa będzie wyglądała..... Chyba że wrócę w miare wczesnie w niedziele bo wyjeżdzam jutro..... Jak sie chłopaki z Wro dowiedzą że jedziesz ,wezmą cię w obroty to wrócisz w poniedziałek wieczorem powyginany
C4NC3R Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jest ktoś chętny na nocne zabawy po parkingach? Mój numer 661070699 Gdzie taki śnieg jest bo we Włocławku to nic nie ma, nawet tego j**anego śniegu kfuck ;/
bula87 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 no i polatane troche co z jutrzejszym spotem?
A4CCH Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Siemka, wiecie może Panowie ile kosztuje +/- zmiana pompy od ABSu. Samemu wole tego nie robić Myślę aby ABS zmienić na ABS/EDS, audiczka by zyskała trakcję W poliftach niby wystarczy zmienić pompę. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez A4CCH
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 w przedlifcie trzeba zmienic pompe i sterownik + dolozyc troche kabli i zmianic/podoginac przewody od plynu przy pompie, za same przelozenie pompy i podoginanie rurek zaplacilem cos ok 100zl z 2 lata temu
A4CCH Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) w przedlifcie trzeba zmienic pompe i sterownik + dolozyc troche kabli i zmianic/podoginac przewody od plynu przy pompie, za same przelozenie pompy i podoginanie rurek zaplacilem cos ok 100zl z 2 lata temu Jak ktoś by mi to za 100zł zrobił to wydaje mi się że cena ok Ciekawe czy u mnie przewody podejdą bez doginania W poliftach pompa jest zintegrowana ze sterownikiem więc chyba tylko przekładka A jak ci się sprawdzał taki dołożony EDS, pewnie jak oryginał ? "Gra warta świeczki" czuć jakieś większe różnice ? Edytowane 10 Stycznia 2017 przez A4CCH
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 ja do siebie musial mompe z a8 zalozyc dlatego tez pewnie problem z rurkami.... ogolnie od momentu zalozenia jeszcze sie nie zakopalem ale w sumie to za duzo nie jezdze
Rekomendowane odpowiedzi