suppapeter Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam, Polecicie mi jakiś dobry warsztat wulkanizacyjny w Bydgoszczy, który dobrze ogarnie naciąg Ktoś coś ?
FroS-t Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zobacz na Brzozowej 19, zaklad wulkanizacyjny pomiedzy mechanikiem Andrzej Marosz a tymi naprawami powypadkowymi to między nimi jest wulkanizator, ja u niego zakładałem i wiem że ma sprzęt do niskich profili opon ale najlepiej pogadaj z nim to powie co i jak, ogólnie mogę go polecić mi zakładał i zdjemował gumy bez uszkodzenia felg
suppapeter Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzięki Leszek za radę Będę musiał podjechać pogadać
suppapeter Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Słuchajcie, a co powiecie na spota ?? Proponuje niedzielę, dawno się nie widzieliśmy Fajnie by było wszystkich znów zobaczyć !!
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 co do wulkanizacji, to możesz podjechać też na Miechowską - oni zajmują się głównie renowacją felg, ale również zakładają na opony. oni mi zakładali opony na felgi w Cabrio. co do spota to chętne.. ale nie wiem, o której wrócę z Warszawy :/
suppapeter Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 To może ustalimy wstępnie Niedziela Godzina 18 - parking Łuczniczka ?
Brzeziak Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja tez mogę dobry warsztat Ci felg polecic. Do polo naciągali mi opony 175/50 na 9,5j i wszystko gites
bula87 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 19 godzin temu, suppapeter napisał: To może ustalimy wstępnie Niedziela Godzina 18 - parking Łuczniczka ? W niedziele o 17:00 są kabarety na hali więc może być problem z parkingiem
suppapeter Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 A to nie wiedziałem, to może ktoś jakieś miejsce zaproponuje.. ? Może parking Tesco ?
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 ten sezon w kuj-pom wydaje się być gruby tylko ja tym razem lekko przystopuję..
Rekomendowane odpowiedzi