Reniu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Eeee... nie taka była idea tego wątku Nie wyręczajmy forumowiczów, niech sami wybiora jak się chcą pokazać.
manny90 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Kierowniku nawet trafiłeś z kolorem z tym Sportbackiem to jak robimy coś w niedzielę? btw. widziałem dziś czarnego lub granatowego sedana (jechałem i ciężko mi było odróżnić kolor) z ramkami klubowymi rej. CB ****L, a nigdy na spocie nie widziałem... samochód stał zaparkowany koło SP 65 w Fordonie Kurde! Ja często widzę to auto Pod Blankami I właśnie cały czas się zastanawiam czyje to Kolor granatowy
Kierownik Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Jak tam weekend ? Ja chyba bede czuwał z łopatą aby odśnieżać ten biały syf
Newman Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 wlasnie wstalem................ łeb mi pęka
Reniu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Ja wstałem jak świeżyna no ale rozumiem Was cierpiący koledzy
Kierownik Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 zaczyna sloneczko przebijać , miejmy nadzieje że przepowiednie sie nie spełnią co do tych opadów :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 No i po śniegu nie ma śladu potwierdzam, u mnie na osiedlu też śniegu brak a samochód przez wczorajszą wyprawę do miasta cały uje*any :/
Kierownik Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 No i po śniegu nie ma śladu potwierdzam, u mnie na osiedlu też śniegu brak a samochód przez wczorajszą wyprawę do miasta cały uje*any :/ taka ładna pogoda az sie prosi o wizyte na myjni Ja sie wybieram tam kolo Carmana gdzies po 16... może jakiegoś spota zorganizujemy na myjce
Rekomendowane odpowiedzi