Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Reniu dobra robota z zajawką teraz nie będe musiał wchodzić na kalendarz
rafi_a4 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Rafi czyżby coś takiego Cię odwiedziło na stacji? :gwizdanie:
gurban6 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Już mam zamontowany podłokietnik i to w godzinach pracy udało się zamontować :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Już mam zamontowany podłokietnik i to w godzinach pracy udało się zamontować :gwizdanie: i jak?? też mam w planach ten mod
gurban6 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Już mam zamontowany podłokietnik i to w godzinach pracy udało się zamontować :gwizdanie: i jak?? też mam w planach ten mod Super dodatek do autka Polecam.
Reniu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Już mam zamontowany podłokietnik i to w godzinach pracy udało się zamontować :gwizdanie: i jak?? też mam w planach ten mod Modzik pierwsza klasa... nawet się nie zastanawiaj. Ty masz niebieskie wnętrze?
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 tak [br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 11:46_________________________________________________wlaśnie kiedyś szukałem w kolor i lipa
Reniu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 No właśnie mozesz poszukać też po rozbitkach i podzwonić.
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 na gwałt to i czarny by źle nie wyglądał....bo ręczny i gałke,kiere,radio mam czarne
Reniu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Możesz też dorezać do własnego tunelu, jest na forum opisane co i jak trzeba zrobić. Tkaninę na pokrywie podłokietka też można zmienić.
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 będzie kaska będzie główkowanie wpierw chyba kierunki boczne zmodze no i obowiązkowo spasowanie zderzaków(to jest super pilny mod) następna w kolejce ściema szyb
Newman Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 teraz nie będe musiał wchodzić na kalendarz przecież nie musiałeś.....nikt pod pistoletem nie zmuszał
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 teraz nie będe musiał wchodzić na kalendarz przecież nie musiałeś.....nikt pod pistoletem nie zmuszał musiałem żeby mieć co krytykować
Reniu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 teraz nie będe musiał wchodzić na kalendarz przecież nie musiałeś.....nikt pod pistoletem nie zmuszał musiałem żeby mieć co krytykować Odyeb się od kalendarza
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 teraz nie będe musiał wchodzić na kalendarz przecież nie musiałeś.....nikt pod pistoletem nie zmuszał musiałem żeby mieć co krytykować Odyeb się od kalendarza teraz już się odyebałem ale oby w zajawce na bierząco się coś działo bo nowy cel krytyki sobie znajde
Reniu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 teraz nie będe musiał wchodzić na kalendarz przecież nie musiałeś.....nikt pod pistoletem nie zmuszał musiałem żeby mieć co krytykować Odyeb się od kalendarza teraz już się odyebałem ale oby w zajawce na bierząco się coś działo bo nowy cel krytyki sobie znajde Rozumiem Darasa że to go wkur*ia zdeczko bo z tym kalendarzem trochę musieliśmy nawalczyć by dało sie to zamieścić na forum, by sensownie wyglądało i dało się nim zarządzać. Najczęście krytykują goście którzy nie mają zielonego pojęcia ale chcą w taki sposób zabysnąć. Najlepszy przykład miałeś z zajawką spotów... źle bo źle, a jak przyszło co do czego to najlepszą częścią projektu były plasterki Grzechu jeśli sobie w taki sposób żartujesz to proszę przestań bo widać mamy inne poczucie humoru.
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 plasterki były z najwyższej półki postaram się już nic nie krytykować
Rekomendowane odpowiedzi