Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Reniu obrzydziłeś mi caly dzień już nic dzisiaj nie zjem Postaram się zrehabilitować ta w środku pasztetowa ta blondyneczka z brzegu
Reniu Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja na tym zdjęciu widzę tylko pierwszy plan
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja na tym zdjęciu widzę tylko pierwszy plan no przecie mówie że blondyneczka ma ładne [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 11:15_________________________________________________PS wiem że chodzi o :beer1:
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ale niektóre Niemki też są ładne... :gwizdanie: jak jestem w Bawarii to często nie mogę uwierzyć, że są rodowitymi Niemkami..
Reniu Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 PS wiem że chodzi o :beer1: Aż takim notorem nie jestem Pierwszy plan na tym zdjęciu w moim odczuciu to przemiła osoba ze złocistym napojem w fenomenalnym naczyniu ale niektóre Niemki też są ładne... :gwizdanie: jak jestem w Bawarii to często nie mogę uwierzyć, że są rodowitymi Niemkami.. Przyjechały od nas i zostały znaturyzowane :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Aż takim notorem nie jestem wiem wiem Reniu ale tutaj to zdajesz się być najszczęśliwszy na świecie
manny90 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Właśnie uploaduje kilka zdjęć z Wenecji i Monako, jedno specjalnie dla Jędrka :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja jakieś "ładne" Niemki to Darek nie musisz :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ta niemka ci się spodoba Wenecja. Wenecja. Wenecka uliczka. Domofon. Targ na jednej z weneckich alei. Wenecja. Wenecja. Dla odmiany Wenecja. Wenecja. Hotel w Wenecji, no i gondole. Gondola. Takie tam. Ostatnie. To już widok na marinę w Monte Carlo. Again. Chwilę później jechał tędy SLS AMG Moja flotylla. Port. Port. A tu ta niemka dla Jędrasa
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ta niemka ci się spodoba no dawaj dawaj...nie patrz na to że Jędrek nie chce
manny90 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dodane post wyżej. Mam nadzieję, że nie będą te fotki w głównym dziale przeszkadzać...
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no Wenecja to piękne miasto, miałem okazję widzieć a ta Niemka... no ładna, ładna. ale jak dla mnie.. no nie wiem jakoś mi już nie podchodzi (może opatrzyły mi się fronty S3) albo po prostu w końcu, po roku użytkowania, Sportback zaczął mi się podobać, a 3D już mniej
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 gdzie ta niemka przecież pusto tam na tej fotce,nic nie ma oprucz samochodów i budynków
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 eeetam jakby wszystkie niemki tak wyglądały to jako niemiec pedziem wolałbym być
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 rzecz gustu nie no jak sam wcześniej pisałeś te 3D jakoś takie niekształtne są :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi