WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dobrze było [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:24_________________________________________________ właśnie wróciłem od Wiśni (dzieki ),przy okazji na imprezie driftowej na torze BMW spotkaliśmy kolegę A6 czarny avant S-line 4.2 V8 (Boże jak to mruczy ),Recaro itd (ogólnie ) który jutro raczej się pojawi na spocie bo sam się pytał czy mamy jakieś spotkania kolega w ..uja przywalił i nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 dajcie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 dzieki za spota jak zwykle dobora ekipa ... no niestety z grodu kopernika nikogo nie bylo heretic bardzo dziękuje za naklejkę piwo musi byc jak nie wiecej fotki zaraz ... cienko wyszly ... ale beda [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:40_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20452.16245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 nie jest źle, są dobre w tym świetle ciężko by było coś lepszego porobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 spot udany...ale Torun zawiodl na calej linii :thumbdown: Gdzie jest prezes tamtego zwiazku :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 spot udany...ale Torun zawiodl na calej linii :thumbdown: Gdzie jest prezes tamtego zwiazku :thumbdown: przeciesz mowilam ze snieg spadl i maja zaspy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kieras zdjecia sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Do renia mi jeszcze brakuje ale spokojnie gonie , gonie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 wazne ze pamiatka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oficjalne Oświadczenie Toruńskich Klubowiczow Bijemy sie w piers ze nas nie bylo, obiecujemy poprawe. ja akurat zegnalem Jacka Krzyzaniaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oficjalne Oświadczenie Toruńskich Klubowiczow Bijemy sie w piers ze nas nie bylo, obiecujemy poprawe. ja akurat zegnalem Jacka Krzyzaniaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oficjalne Oświadczenie Toruńskich Klubowiczow Bijemy sie w piers ze nas nie bylo, obiecujemy poprawe. ja akurat zegnalem Jacka Krzyzaniaka! Oficjalnie KOmar to olaliscie spota w Bydgoszcy i koniec kropka...nikt sie nie pojawil!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ja teraz jezdze gdziekolwiek tylko jak musze, oszczedzam kase, bo sie grube mody szykuja a tak na powaznie to niestety taka praca ze jeszcze napewno do polowy listopada na spotach nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ja juz z niecierpliwością czekam na twoja obecnosc na spocie a co za mody ci sie szykują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 grube [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 21:57_________________________________________________i kosztowne [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 21:57_________________________________________________ale bedzie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 obstawiam avus III i gewinde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 spot udany...ale Torun zawiodl na calej linii :thumbdown: Gdzie jest prezes tamtego zwiazku :thumbdown: podzielam zdanie Komara,szacun za oświadczenie które napisałeś Artur no, niestety czasem tak bywa kiedys tylko ja chociaż jeden bywałem, miałem nawet dzis z Komarem podjechać jako pasażer, przykro mi pisać ale... NIE MAM JUZ SWOJEJ BESTII jesli będe podjeżdzał na spota to niestety z boku inną marką, ale mam nadzieje że pogadac będzie z kim w końcu samochody sie zmienia a znajomości zostają pozdrowionka dla wszystkich właśnie piwko kończe i zaraz w kimono bo rano poniedziałek 5:30 pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 hehe Majki ja mam pobudkę o 4:30...damy rade a co do Twojej furki to pewnie, ze znajomosci zostaja...ale powiem Ci ze smutno bylo, ze z Torunia nikt nie zawital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Majki, a czym teraz się poruszasz? MB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Majki, a czym teraz się poruszasz? MB? no wyszła szybka akcja wogóle z tą sprzedażą i kupnem niestety nie jest to MB :gwizdanie: wtajemniczeni wiedzą i ci którzy mają dobra pamięć bo nie raz tam mówiłem jakie będzie nastepne auto, i mam jeszcze sentyment w kazdym bądź razie dobrze sprzedałem i dobrze kupiłem, poszło wszystko po mojej mysli :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi