Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Dość odśnieżania... Niestety, żeby wyjechać z garażu muszę odśnieżyć jakieś 50m drogi Nowek... Fura mega Gratuluję! Dzisiaj miałem okazję przejechać się Range Roverem Sport... Mega auto na taką pogodę.
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l filmów nie robię niestety bocury były grube i będą jeszcze ruszam na miasto za kilkanaście minut więc jak ktoś zobaczy lecącą bocurem na pełnym ogniu czarną cygaretę to będę ja na plac beemkowiczów mam zamiar się też wybrać wieczorem tak więc zdam relację
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l ja dziś też 2h wachlowałem łopatą, w drodze do pracy 2 razy bokiem leciałem jak wracałem na samej górze na stromej też drifcik
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Buba jak co jestem jutro po 18 gotowy na extremalną jazdę mów tylko gdzie będziesz. Dzisiaj nie miałem czasu bo miałem trening w Koronowie ale w drodze powrotnej zatrzymałem się na parkingu przy pasie. Trochę się pokręciłem i dalej rura do domku. Dziś śmiało możemy powiedzieć, że kto ma :quattro: :quattro: :quattro: :quattro: MA WŁADZE NAD ŚNIEGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Czekam na info.
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Ja właśnie wróciłem z odśnieżania garażu przy okazji pojeździłem trochę po mieście, byłem na Łuczniczce i tam kicha, mało miejsca, za dużo śniegu, nie widać progów zwalniających, śmignąłem więc pod Galerię Pomorską i tam się trochę wyszalałem dużo miejsca, nie było zasp także można było trochę się pobawić Hehe... na każdym większym placyku widać, że ktoś się cieszy z zimy Kutfa jak ja Wam zazdroszczę Quattro ;(
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Ja w przyszłym roku chciał bym sobie wrzucić most do tyłu dołączył bym do grona
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Ja w przyszłym roku chciał bym sobie wrzucić most do tyłu dołączył bym do grona Zapraszamy, naprawdę warto :evil: :evil:
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Wyczytałem na forum, do B6 można dorezać w B5 trzeba ciąć no to bydziem ciąć [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:07_________________________________________________Albo samochód zmieniać
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Wyczytałem na forum, do B6 można dorezać w B5 trzeba ciąć no to bydziem ciąć szkoda kasy ...to lepiej b3 w Q za 2tyś kupić na zime :gwizdanie:
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l No jak dziadek garażu nie udostepni to ni uja widze z modami walnąć w stół a nożyce same się otworzą
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Teraz jeszcze punto stoi więc trochę ciasno sie zrobiło kto tą puszke po piwie tam wstawił