Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:gwizdanie:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DROPSONE - cos dla Ciebie :kox:

Artur ale co? chyba jeszcze wczorejszy jestem, ide spac

Opublikowano
:hi:
Gość -makaveli-
Opublikowano

coraz większa cisza tutaj się robi :gwizdanie:

Opublikowano

no Ja myśle że lista aktualna :gwizdanie:

dla przypomnienia:

SPOT AUDI A4 NIEDZIELA 19 GRUDNIA *ZŁA WIEŚ* KARCZMA "POD GOŁĘBIEM"

1. majki

2. rafi (ma potwierdzić)

2. damian

3. krzychu trn

4. komar

5. grzechu

Opublikowano

Ja odpadam, mam gości :embarrassed:

Opublikowano

Niestety ja również...

Opublikowano

no wiara dzis sie nie popisala z obecnoscią,szczególnie bydgoszcz! Siedzimy wlasnie w karczmie i tak nie powinno byc.

Majki

Damian

Krzychu

Nowek

Grzechu

Opublikowano
:siema: siła wyższa że niektórzy nie mogli :tongue4: sama dopiero pozbyłam się gości :decayed:
Opublikowano

:siema:

Majki nie pisz ze Bydgoszcz sie nie popisala...bo ogolnie spot lipa...ludzi nie za wiele...przypomne ze na ostatnim planowanym w Bydgoszczy tez nikog z Toronto nie bylo...i nie krzyczelismy...mysle ze ustalenia sa i trzeba sie ich trzymac...kolejny spot zgodnie z nim przypada w Bydg...

PS. Chetnie bym sie pojawil w karczmie ale dopiero wrocilem z uczelni...

DROPSON zapominialem wkleic link : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175313.0

Gość -makaveli-
Opublikowano

no wiara dzis sie nie popisala z obecnoscią,szczególnie bydgoszcz! Siedzimy wlasnie w karczmie i tak nie powinno byc.

Majki

Damian

Krzychu

Nowek

Grzechu

+ Dropsone :good:

dzieki za spota :hi:

Majki następnym razem osobiście zagadam czy serce na cappucino dla mnie :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 18:54_________________________________________________

kolejny spot zgodnie z nim przypada w Bydg

byle nie Łuczniczka albo Tesco :wallbash::thumbdown:

jak dla mnie to karczma jako neutralne miejsce na okres zimowy jest idealna :cool1: bez podziału na "w bydgoszczy" albo "w toruniu" :wink4:

Opublikowano

:siema:

Majki nie pisz ze Bydgoszcz sie nie popisala...bo ogolnie spot lipa...ludzi nie za wiele...przypomne ze na ostatnim planowanym w Bydgoszczy tez nikog z Toronto nie bylo...i nie krzyczelismy...mysle ze ustalenia sa i trzeba sie ich trzymac...kolejny spot zgodnie z nim przypada w Bydg...

PS. Chetnie bym sie pojawil w karczmie ale dopiero wrocilem z uczelni...

DROPSON zapominialem wkleic link : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175313.0

ten spot też był ustalony juz dawno o nim było pisane także proszę cię Artur tylko ty juz nie rozwijaj swoich wypowiedzi :polew:

ja jak bywałem na spotach to zawsze cisnąłem tym co nie byli ale jak mnie nie było to absolutnie nigdy nie filozofowałem i siedziałem cicho :gwizdanie:

przyjedziesz to będziesz a ci co byli maja prawo pisać jak było i jak to widzą :tongue4:

no grzechu mam nadzieję że następnym razem zagadamy bardziej, pierwsze lody mamy za sobą :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Ja również dziękuje przybyłym na spota i za dobrą zabawę na wylocie z Torunia :) Popieram zdania kolegów że Karczma jest jak najbardziej optymalnym miejscem w zimę. Stać i marznąć na Łuczniczce, Tesco czy też PiP w Toruniu to jest pomyłka.

Pozdrówka :cool1:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 19:50_________________________________________________Nie wiem czy było czy nie ale wrzucam

Opublikowano

Majki albo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem albo piszesz co Ci do glowy przyjdzie :wallbash:

Przeczytaj co napisales wczesniej (uwazam, ze Ty wprowadzasz w swojej wypowiedzi podzialy) i na tym skoncze swoja wypowiedz :gwizdanie: