nowekbdg Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nowek a Ty juz na miejscu w Bydg?? a jak od 15 juz
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 wczoraj miał być spot.. nikt oprócz mnie się nie pojawił
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 proponuje w niedziele posiedzieć w karczmie przy kawie i pożegnać Dropsona na jakiś czas
Artur82 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja w niedziele odpadam bo do 16 jestem na uczelnii...no chyba ze bedzie co w Bydgoszczy i kolo 17 lub poznij oczywiscie
Newman Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no mozna by cos zrobić bo musze w koncu te klamki odebrac ... no i koszulke
majki77 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no mozna by cos zrobić bo musze w koncu te klamki odebrac ... no i koszulke ja jestem, za w połowie drogi tradycyjnie, proponuję
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 w połowie drogi tradycyjnie, proponuję dobrze gadasz
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja również mogę podjechać :> i ja liczyłem na Was
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Połowa drogi was przekonała by się pojawić? Siemanko
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema - KOLEJ JEST NA BYDGOSZCZ i JAK SIE KOMUS nie podoba to niech jezdzi do POŁOWY
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema - KOLEJ JEST NA BYDGOSZCZ i JAK SIE KOMUS nie podoba to niech jezdzi do POŁOWY to na forum napiszecie jak było na spocie w Bydgoszczy,a my z chłopakami z Torunia napiszemy Wam jak było w połowie drogi na spocie
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema - KOLEJ JEST NA BYDGOSZCZ i JAK SIE KOMUS nie podoba to niech jezdzi do POŁOWY to na forum napiszecie jak było na spocie w Bydgoszczy,a my z chłopakami z Torunia napiszemy Wam jak było w połowie drogi na spocie Dziecinada Grzesioo, dziecinada...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a jak tu być poważnym znowu stać pod Tesco albo Łuczniczką i marznąć w karczmie to chociaż kawy(cappucino z serduszkiem ) można się napić
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Widzę że nie da się Was przekonać żeby spotkać się w ciepłym tylko marznąć. Kolej na Bydgoszcz tylko ost coś Wam nie wyszło i Jędrek sam pojechał. Oczywiście nie mam nic do tego ale stać na mrozie to jakaś pomyłka.
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kolej na Bydgoszcz tylko ost coś Wam nie wyszło i Jędrek sam pojechał. Czy to był jakiś planowany spot na którym Jędrek był sam? Kilka dni wcześniej spotkaliśmy się po odbiór koszulek i nikt nie płakał, było fajnie.
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Z tego co się orientuje to był planowany tak jak ten o odbiór koszulek. Było pisane podajrze przez Artura spot w nowym roku.
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Spontaniczne zawołanie nazywasz planowanym spotem? Planowanymi spotami nazywamy te, które są rozpisane w kalendarzu, dodatkowo dopisane w podwieszonym poście tego tematu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=127416.0
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Reniu ten z koszulkami też był spontaniczny także nie możemy również mówić że to był planowany. Dobra ja nie chce się kłucić ale stanie na mrozie nie wydaje mi się dobry rozwiązaniem. Nie chodzi tu nawet o głupią drogę gdybyśmy nie chcieli jechać to byśmy siedzieli w Toruniu a Karczma jest optymalnym rozwiązaniem
Rekomendowane odpowiedzi