Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj miał być spot.. nikt oprócz mnie się nie pojawił :thumbdown:

Gość -makaveli-
Opublikowano

proponuje w niedziele posiedzieć w karczmie przy kawie :naughty: i pożegnać Dropsona na jakiś czas :decayed:

Opublikowano

ja w niedziele odpadam bo do 16 jestem na uczelnii...no chyba ze bedzie co w Bydgoszczy i kolo 17 lub poznij oczywiscie :cool1:

Opublikowano

no mozna by cos zrobić bo musze w koncu te klamki odebrac :)... no i koszulke

:hi:

ja jestem, za :good:

w połowie drogi tradycyjnie, proponuję :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

w połowie drogi tradycyjnie, proponuję :naughty:

dobrze gadasz :sarcastic:
Opublikowano

i ja :)

Gość -makaveli-
Opublikowano

Ja również mogę podjechać :>

i ja :)

liczyłem na Was :good:
Opublikowano

Połowa drogi was przekonała by się pojawić? :sarcastic:

Siemanko :siema:

Opublikowano

Siema - KOLEJ JEST NA BYDGOSZCZ i JAK SIE KOMUS nie podoba to niech jezdzi do POŁOWY :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Siema - KOLEJ JEST NA BYDGOSZCZ i JAK SIE KOMUS nie podoba to niech jezdzi do POŁOWY :kox:

to na forum napiszecie jak było na spocie w Bydgoszczy,a my z chłopakami z Torunia napiszemy Wam jak było w połowie drogi na spocie :kox:
Opublikowano

to na forum napiszecie jak było na spocie w Bydgoszczy,a my z chłopakami z Torunia napiszemy Wam jak było w połowie drogi na spocie :kox:

Dziecinada Grzesioo, dziecinada... :thumbdown:

Gość -makaveli-
Opublikowano

a jak tu być poważnym :naughty: znowu stać pod Tesco albo Łuczniczką i marznąć :thumbdown:

w karczmie to chociaż kawy(cappucino z serduszkiem :kox: ) można się napić :kox:

Opublikowano

Widzę że nie da się Was przekonać żeby spotkać się w ciepłym tylko marznąć. Kolej na Bydgoszcz tylko ost coś Wam nie wyszło i Jędrek sam pojechał. Oczywiście nie mam nic do tego ale stać na mrozie to jakaś pomyłka.

Opublikowano
Kolej na Bydgoszcz tylko ost coś Wam nie wyszło i Jędrek sam pojechał.

Czy to był jakiś planowany spot na którym Jędrek był sam? Kilka dni wcześniej spotkaliśmy się po odbiór koszulek i nikt nie płakał, było fajnie.

Opublikowano

Reniu ten z koszulkami też był spontaniczny także nie możemy również mówić że to był planowany. Dobra ja nie chce się kłucić ale stanie na mrozie nie wydaje mi się dobry rozwiązaniem. Nie chodzi tu nawet o głupią drogę gdybyśmy nie chcieli jechać to byśmy siedzieli w Toruniu a Karczma jest optymalnym rozwiązaniem