Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

:polew: :polew: :polew: taka gadka to My zachecimy ale do wtapienia do pl.wikipedia.org/wiki/Plagiat.eu :polew: :polew: :polew:

tu jest wiecznie problem :polew: :polew: :polew: ...teraz nagle wszystkim wszystko pasuje...alenajpierw trzeba sie 4 strony klocic

Tu nie chodzi o jakieś kłótnie tylko o to żeby proponować jakieś nowe miejsca. Nie jest tu długo bo zaledwie 5 msc ale każdy ma jakiś pomysł którym chce się podzielić i moim zdaniem jakoś inne miejsca niż Bydgoszcz Ci nie odpowiadają (nie wiem może to tylko moje odczucie, albo tak to rozumiem jeżeli nie to sory) Nie mówię że wszystko ma się odbywać w Toruniu bo zabrzmiało by to po kretyńsku ale szkoda dalej poruszać tego tematu.

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm... było Koronowo, Inowrocław, Karczma, Bydgoszcz w kilku różnych miejscach, Toruń podobnie... nie rozumiem trochę tego co napisałeś Krzychu.

Oki Reniu to dlaczego jak zaproponuje się inne miejsce to nikt z tego nie chce korzystać ? Ja nie mówię że kiedyś może tak było jak ja nie posiadałem jeszcze :a4fan: Ale od kiedy jestem nie było innego miejsca niż Tesco Lub Łuczniczka, macie dużo więcej miejsc gdzie można podjechać niż u nas. u nas też zrobili parking pod ziemny który można odwiedzić (lecz nie polecam bo można auto uszkodzić) może jak poprawią będzie lepiej. Takie jest tylko moje zdanie w końcu po coś jest forum :)

Oki Reniu to dlaczego jak zaproponuje się inne miejsce to nikt z tego nie chce korzystać ?

Zbieg okoliczności :decayed:

Reniu nawet byl Poznań ale wtedy Krzychu jeszcze nawet nie myslal o Audi :polew: (zart oczywiscie bez urazy)

Pewnie ze nowe miejsca jaknajbardziej .... ale nie poruszajcie tematu "staczy" bo mi akurat to odpowiada...lubie postac i popodziwiac np Dropsona, ktory co spota ma cos wyrezanego (zazdroszcze :kox:)...nie wiem jak inni ale pewnie paru jeszcze by sie takich znalazlo :mysli:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:24_________________________________________________latem byl spot grilowy, chlopaki z Majkim na czele byli nie wiem ale chyba na jakims lotnisku...a tak na marginesie to w ten weekend ma byc cieplo :decayed:

Artur ja również lubię pogadać zobaczyć co kto nowego ma podzielić się info itp ale tu rozmowa tylko toczyła się o jakieś nowe miejsce. Napewno nie powiesz mi że gdybyś gdzie kolwiek usiadł to nie mógł byś rozmawiać z innymi o :a4fan:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:28_________________________________________________Podobno ma być w miarę pogoda także też dobrze :naughty:

"...lubie postac i popodziwiac np Dropsona, ktory co spota ma cos wyrezanego (zazdroszcze kox)...nie wiem jak inni ale pewnie paru jeszcze by sie takich znalazlo "

mnie tam w nic nie mieszajcie, ja powiedzialem ze jezeli moge podjechac to nawet jak by byl spot co tydzien w bydgoszcze to bym jezdzil.... ale niestetu takie zycie...

Nikt Ciebie do żadnych potyczek nie miesza, jesteś po prostu naszym Guru i lubimy się jarać tym, że tak wiele można w autku zrobić :drool: Pełen szacunek :notworthy:

ja tylko napiszę tyle, że pizzeria koło Grzecha jest spoko jeśli... przyjedzie max 5 aut, bo miejsca to jest tam tyle co kot napłakał (jak w prawie każdej fordońskiej pizzeri).. ja postaram się być (ale nie obiecuję - potwierdzę w sobotę) i jeśli ma już być spot planowany to proszę aby przyjechały osoby, które mają koszulki do odbioru. odnośnie stania przy autach pod tesco/łuczniczką to ja to osobiście lubię. w innych klubach dzieje się tak samo i tylko u nas są z tym problemy... no nie jeszcze w A3-clubie :decayed:

koledzy a tak poza tym wszystkim już mam pytanko. Czy podłokietnik i mieszek od przedliftowego będzie pasował do poliftowego ? ma to jakieś znaczenie ?[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________A gdzie Dropsone pędzisz na taki okres czasu :tongue4: