WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to psa bierz ze sobą ... a gdzie go bede trzymał tyle godzin? ja mam tez kejtra i wole żeby nie doszło do awantury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mała zmiana avataru a ten.... [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________dobrze dobrze Bartuś... Ty tam się lepiej zajmij swoją kobietką czepiasz się do TDI ? Uważaj sobie bo zaraz obrońcy TDI wkroczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mała zmiana avataru a ten.... [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________dobrze dobrze Bartuś... Ty tam się lepiej zajmij swoją kobietką niestety nie moge są pewne,ciężkie dni w miesiącu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no spoko.... jak dasz rade będzie miło...jak nie to trudno...mam nadzieje że widzimy się za tydzień i weźniesz swoją kobietke .. to moja nie będzie czuła się samotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mała zmiana avataru a ten.... [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________dobrze dobrze Bartuś... Ty tam się lepiej zajmij swoją kobietką niestety nie moge są pewne,ciężkie dni w miesiącu... Musisz odczekać w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 niestety nie moge są pewne,ciężkie dni w miesiącu... to cienki jesteś jak w te dni nie dajesz rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mała zmiana avataru a ten.... [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________dobrze dobrze Bartuś... Ty tam się lepiej zajmij swoją kobietką niestety nie moge są pewne,ciężkie dni w miesiącu... ale co Ty masz ciężkie dni że nie możesz ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ona ma suczkę sznałcerkę a ja owczarka niemieckiego prawiczka a nie chce żeby nie będzie miał lepiej od swojego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no spoko.... jak dasz rade będzie miło...jak nie to trudno...mam nadzieje że widzimy się za tydzień i weźniesz swoją kobietke .. to moja nie będzie czuła się samotna spoko [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:46_________________________________________________ niestety nie moge są pewne,ciężkie dni w miesiącu... to cienki jesteś jak w te dni nie dajesz rady nie jestem indianinem jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 indianinem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Grzesiu Indianinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie jestem indianinem jak ty jesteś kowbojem i śmigasz na koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ciekawe jak by to wyglądało z pióropuszem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Spot w Toruniu godzina 17 co z pacholkami beda czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 mam ich 180 podobno i wszystkie dosiadam [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:51_________________________________________________ ciekawe jak by to wyglądało z pióropuszem... szczam :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Spot w Toruniu godzina 17 co z pacholkami beda czy nie? Nowek jak zwykle prosto w temat. Zobaczymy ilu będzie chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Spot w Toruniu godzina 17 co z pacholkami beda czy nie? no zobaczymy ile osób bedzie chetnych... pewnie weznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi